zapisywanie zdjęć

• 6 Odpowiedzi
  • 664 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ushex

• 38
    • www.pajacyk.pl
  • Sprzęt: MDA Compact, Nokia E71, Iphone 3GS 16GB
zapisywanie zdjęć
« dnia: Marzec 27, 2006, 12:18:30 »
nie mogłem nigdzie znaleźć więc pytam:

jak ustawić i gdzie żeby wszystkie zdjęcia zapisywaly mi się w jednym folderze na karcie SD w jednym katalogu, a nie tak jak standartowo na każdy dzień tworzy mi się nowy katalog. A i żeby nazwy zdjęć były w formie imageXX.

sprzęt mda compact.
JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
zapisywanie zdjęć
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2006, 13:48:14 »
włącz kamerke i nacisnij rysikiem na pierwszą ikonkę z prawej ( narzędzia) poetm na dole tools  a następnie options i jesteś w domu ;)
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

*

Offline ushex

• 38
    • www.pajacyk.pl
zapisywanie zdjęć
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2006, 15:40:50 »
ha!
to wiem, tak po ustawiane mam, tylko mi chodzi o to, zeby zdjecia sie zapisywaly na karcie w jednym katalogu, np. my pictures. a nie jakto jest teraz, ze tworza mi sie katalogi z data zrobienia zdjecia i w tych katalogach sa zapisywane fotki.

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
zapisywanie zdjęć
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 27, 2006, 15:50:31 »
...i jeszcze żeby codziennił śniadanko i podałwał je do wyrka ;) boje się że nie dasz rady tego zrobć...
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

*

Offline ushex

• 38
    • www.pajacyk.pl
zapisywanie zdjęć
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 27, 2006, 15:52:31 »
kurde to dziwne. bo jak mialem wczesniejszy rom t-mobile to wlasnie tak mi sie zapisywaly zdjecia. update zrobilem na MA_O2AW_11200_920_11200 i nie moge za cholere dojsc jak ustawic.

a z tym sniadankiem o rzeczywiscie bylby wypas :]

*

Offline voy

• 15
zapisywanie zdjęć
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 31, 2006, 23:36:27 »
A propos wykonywania/zapisywania zdjęć /Wizard/

Kilkukrotnie przydarzyło mi się, że po włączeniu kamery i wykonaniu zdjęcia aplikacja kamery robiła zwis i występował komunikat "unable to save image from unknown device..."  :?:  czy coś w tym stylu i numer błędu.
Zamknąć kamerę udawało się jedynie przyciskiem czerwonej słuchawki, ale przy każdym ponownym uruchamianiu kamera ponownie się wykrzaczała :x
Dopiero soft reset pozwolił przywrócić prawidłowe działanie aplikacji.
Aha, mam najnowsze AKU 2 a używając aparatu nie miałem aktywnych innych aplikacji nie licząc Magic Buttona, którego chyba trudno winić za wchodzenie w paradę kamerze.

Czy ktoś z was miał podobne problemy z kamerą i co może być tego przyczyną :?:  :?:

*

Offline michaldu

• 19
    • http://www.michaldu.com
  • Sprzęt: HTC Trinity
zapisywanie zdjęć
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 01, 2006, 15:46:55 »
Cytat: "voy"
A propos wykonywania/zapisywania zdjęć /Wizard/

Kilkukrotnie przydarzyło mi się, że po włączeniu kamery i wykonaniu zdjęcia aplikacja kamery robiła zwis i występował komunikat "unable to save image from unknown device..."  :?:  czy coś w tym stylu i numer błędu.
Zamknąć kamerę udawało się jedynie przyciskiem czerwonej słuchawki, ale przy każdym ponownym uruchamianiu kamera ponownie się wykrzaczała :x
Dopiero soft reset pozwolił przywrócić prawidłowe działanie aplikacji.
Aha, mam najnowsze AKU 2 a używając aparatu nie miałem aktywnych innych aplikacji nie licząc Magic Buttona, którego chyba trudno winić za wchodzenie w paradę kamerze.

Czy ktoś z was miał podobne problemy z kamerą i co może być tego przyczyną :?:  :?:

podobny problem z mda3... czasami po wlaczeniu kamery pokazuje sie tylko czarny ekran zamiast podgladu, a proba zrobienia zdjecia konczy sie komunikatem 'unable to get data from device' (czy jakos tak :wink:)...