zamiennik książki adresowej

• 4 Odpowiedzi
  • 755 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zamiennik książki adresowej
« dnia: Wrzesień 25, 2008, 00:03:52 »
Witajcie.
Poszukuję zamiennika(nakładki?) do książki adresowej. Nie szukam, żeby mieć jakąś wypaśną książkę, tylko poszukuję konkretnej funkcji.
Otóż posiadam dość dobrze opisaną książkę adresową (imię, nazwisko, pseudonim, komórki, IM'y,emaile,adresy, poprostu wszystko). Windowsowa książka adresowa wyświetla mi kontakty wg. b. prostego schematu nazwisko,imię. Ja bym wolał, aby było wyświetlane wg. schematu (Pseudonim-jesli jest)Imię Nazwisko -najlepiej, żeby w liście było ciut mniej kontaktów, ale były większe (lubie telefon obsługiwać paluchem) - dobrze by było,gdyby miało zakładki ;)
Z góry dzięki za odpowiedzi

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: zamiennik książki adresowej
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2008, 16:58:56 »
hmm nie wiem czy takie cos wogole istnieje ale moge ci polecic taki lajtowy programik co sie nazywa iContack jest to fajnie zrobiona ksiazka adresowa ktora wyglada jak w iphonie ale nie to jest w niej fajne tylko to jak szybko smiga i elegancko reaguje na ruch, ja dzis przerobilem plik jezykowy na polski i teraz jest full pl :D 
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 27, 2008, 16:06:43 »
javman zamieść jakiś odnośnik do tej aplikacji i najlepiej jakbyś mógł do spolszczenia :D

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
  • Sprzęt: HTC HD2 with ANDROID; Asus Transformer 32GB
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 28, 2008, 14:23:11 »
A co zrobić, żeby ten program się włączał po naciśnięciu zielonej słuchawki zamiast standardowej listy kontaktów?

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 28, 2008, 17:50:50 »
tzreba by podmienic jakos w rejestrze ale ja mam tydzien dopieero telefon z wm i sam dopiero sie ucze co i jak :) icontact wpisz na googlach i ci znajdzie a spolszczenie sam se zrobilem :D jest tam jeden pliczek w ktorym sie zamieia slowa angielskie na polskie
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™