Worms World Party i SPV M3000 - problem z klawiszami

• 8 Odpowiedzi
  • 1349 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 11, 2006, 19:11:43 »
Witam. Mam problem ze skonfigurowaniem klawiszy strzelania i skakania w moich wormsach v1.0.4. Jest tam napisane, azeby kliknac i wybrac klawisz - co tez robie - ale nie pojawia sie nic, tak jakby program nie widzial wogole sprzetowych klawiszy i nie chodzi tylko o klawisze z klawiatyry QWERTY ale takze o te bezposrednio pod ekranem urzadzenia. Moja wersja ROM: 2.22.1.1 PLK z Orange. Dodam ze instalowalem na karcie pamieci i na telefonie i efekt taki sam  :(

*

Offline bern

• 1156
  • Sprzęt: eee 1201N. htc Desire
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2006, 22:30:27 »
moze masz jakis program ktory modyfikuje dzialanie klawiszy? mialem kiedys prog ktory dodawal funkcje przy przytrzymaniu i podwojnym nacisnieciu i wormsy poprostu nie widzialy klawiszy. po odinstalowaniu programu wszystko normalnie ruszylo. a wormsy chyba wogole nie uznaja klawiszy z wysuwanej.

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 12, 2006, 09:42:54 »
Cytat: "bern"
moze masz jakis program ktory modyfikuje dzialanie klawiszy? mialem kiedys prog ktory dodawal funkcje przy przytrzymaniu i podwojnym nacisnieciu i wormsy poprostu nie widzialy klawiszy. po odinstalowaniu programu wszystko normalnie ruszylo. a wormsy chyba wogole nie uznaja klawiszy z wysuwanej.

dokladnie

wormsy tak maja
tez mialem problem z tym bo dwa dalo sie przypozadkowac bodajze do tych na goze mail i IE
ale potrzeba bylo jeszcze trzeci a softakey nie widzial comm tez nie i voica

ale jak pamietam udalo mi sie podczepic trzeci klawisz pod kamere

cholernie niewygodne ale lepiej to niz stracic mozliwosc skakania do tylu :D

*

Offline karpiu

• *
  • 90
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Touch Pro 2
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 12, 2006, 12:56:37 »
Mam to samo w hx2410. Z tym ze ja moge przypisac tylko 1 klawisz. I tak woogle nie moge skakac. Moze ktos znalazl jakas rade?

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 12, 2006, 17:11:59 »
Ja nie moge ustawic klawiszy strzalu skoku i skoku w tyl??

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 12, 2006, 22:17:09 »
Cytat: "Kubulek"
Ja nie moge ustawic klawiszy strzalu skoku i skoku w tyl??

tez tak mialem za pierwszym razem

nie pamietam dokladnie ale pomoglo albo
-odinstalowanie i zainstalowanie ponownie
-softreset
-pominiecie tej konfigurcji przy uruchomieniu bo ona sie pokazuje po pierwszym uruchomieniu jako pierwszy ekran wiec pomijamy to rysikiem jakos i wlazimy w ustawienia i tam zadzialalo jakos albo pominiecie tego ekranu ustawiania wyjscie z gry
potem juz gra powinna startowac na normalny ekran do wybory tryby gry single multi ustawienia wlazimy w ustawienia i moze wtedy zadziala
-moze stara zla wersja wormow sciagnij najnowsze ewentualnie z innego zrodla moze uszkodzony plik sciagajac z netu to mozliwe moze to pirat tam rozne rzeczy sie dzieja :)

no to chyba wszystko :P jak sie uda to napiszcie ktore pomoglo bo dawno wormami sie bawilem i nie pamietam dokladnie dlatego tez podalem kilka mozliwych sposobow jakie moglem robic zeby to ruszylo

ale dzialalo na bank

*

Offline Kolagi

• **
  • 108
    • Zapraszam panie ...
  • Sprzęt: HD2 : TyTN II : HTC Tornado : SG TAB7 : SG NOTE
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 08, 2006, 22:27:30 »
U mnie w SPV M3000 działa bez żadnych zmian ustawień w grze z klawiszami: IE, poczty, aparatu no i oczywiście kierunkowe.

pozdrawiam  :kill:

*

lucass

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 08, 2006, 22:34:50 »
to sobie zainstalujcie Soldier Ants: http://www.lucass.fora.pl/viewtopic.php?t=24

*

Offline dr_Henio

• 453
    • pdaclub
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 31, 2007, 20:08:57 »
sa dostepne odglosy w jezyku polskim tak jak to jest w wersji PC wormsow?