witam.
w swoim mialem rom niestety niemiecki i musialem go zmienic

wybralem sie na angielska stronke O2, zassalem, wgralem i dziala bez najmniejszych problemow juz 5 miesiecy

uzywam tez AM i zauwazylem ze owszem wiesza sie ona, ale tylko wtedy gdy mam za malo dostepnej pamieci "programs". tak wiec proponuje zrobic soft resert, a nastepnie wejsc start

settings

system

memory i przestawic suwak w lewo tak aby zmniejszyc ilosc pamieci przydzielanej na "storage" a tym samym zwiekszyc na :programs".
ja mam ustawione w ten sposob ze wolnej na "programs" mam okolo 60mb i wszystko dziala. ale nie ma co przesadac, bo troche wolnej na "storage" tez musi zostac i jak przesuniesz na maxa w lewo to albo samo sie przestawi, albo zawiesi

pamietaj ze wiekszosc otwieranych programow zabiera sobie troche pamieci i nie wraca ona do stanu pierwotnego nawet po ich zamknieciu

takze warto wrzucic sobie jakas wtyczke na pulpit ktora na bierzaco pokazuje ilosc wolnej pamieci. tak jak pisalem ja mam ustawione na okolo 60mb, i jak widze ze po kilku dniach odpalania roznych smieci mam powiedzmy juz nie 60 a 50 czy nawet 45 wolnego, to poprostu robie soft reset. przy takim uzytkowaniu nic mi sie nie wiesza

mam nadzieje ze nie namieszalem zbyt mocno
a co do WM05 na nasze sprzety to poprostu nie ma

i tez nad tym ubolewam
pozdrowionka