Synchronizacja z PC i budzik. Help.

• 3 Odpowiedzi
  • 661 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline 5pirit

• **
  • 184
  • Gadżeciarz - Fotograf - Militarysta :P
  • Sprzęt: LG L7
« dnia: Sierpień 14, 2006, 12:25:11 »
Witam. Mam dwie sprawy które mnie bardzo irytują mianowicie chodzi mi o:

1. Na komputerze stacjonarnym mam ustawioną inną datę niż w rzeczywistości jest ze względu na jeden program, i po podłączeniu SPV-ki pobiera sobie tą informację i sobie ustawia też tą datę. Co musze zmienić albo w ogóle co zrobić żeby tej informacji nie pobierał?? Powiem tylko że oblukałem AS i nidzie nie było takiej opcji.

2. Czy jest jakiś program który zastępuje budzik oryginalny w SPV-ce? Jeżeli tak to jak się ten program nazywa i czy jest free czy trzeba rzucić "hajsiwkiem". Przeryłem trochę forum i nie znalazłem nic w tym temacie.

Wielkie dzięki za wszelaką informację !
SPV M3000 --> Qtek 8300 --> LOOX N560 --> SPV M3100 --> HTC TyTn II Kaiser --> HTC Touch HD --> HTC Raphael --> Samsung Spica i5700 --> Samsung OMNIA Pro B7350 --> HTC Wildfire S --> Samsung Galaxy ACE --> SPV M3100 --> LG L7 ....

*

Offline passy

• *
  • 55
    • http://www.panet.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2006, 13:22:58 »
Ad 2.  Polecam program Chronos. Dobry, ale płatny. Jeszcze kiedyś używalem programu AlarmToday czy coś takiego, jednak skłaniałbym się w kierunku Chronosa.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2006, 13:42:55 »
5pirit

synchronizacje czasu mozesz bodajze wylaczyc w AS ale musisz poszukac bo mi sie nie chce teraz a co do budzika to dobry jest SPB Time, ale musisz go sobie kupic niestety.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 14, 2006, 18:53:15 »
as/narzedzia/opcje/komputer z systemem windows/ustawienia/ i odznacz ptaka  :))
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.