mogę prosic o potwierdzenie mojego tłumaczenia? 1 etap to koniecznie mieć zsynchronizowany PDA z PC przez AS, po czym wybrać FLASH SPL , 2 etap odblokowanie radia. i tutaj tez nic nie zmieniam, tz pda zostaje w zsynchronizowane z PC przez AS. natomiast 3 etap jest konieczny? czy mogę przerwać proces po zakończeniu 2 etapu. a jeśli musze kontynuować etap 3 to czy musze wrzucić konkretne radio do tego katalogu czy konkretne radio juz jest w tym unlockerze?
i co z karta sim? wyjac ja czy zostawic?
w tnty SPL wgrywalem w bootloaderze, dlatego dziwi mnie czy oby napewno dobrze zrozumialem instrukcje ktora mowi ze pda ma byc zsynchronizowany z AS podczas tego procesu. prosze o rozwianie moich watpliwosci co do wszystkich 3 etapow. pozdrawiam
i co z HARD SPL ktory byl wymagany w tnty? czy mam rozumiec ze odpowiednikiem H SPL jest wlasnie to ,,Flash SPL,, ?
Napisane: Marzec 11, 2008, 01:50:12
Po 2 dniach mordęgi i grozy udało się. Miałem problem z przeskoczeniem 2 etapu (parę osób z xdadev miało ten sam problem, ale nie znalazłem tam na nie rozwiązania) kombinowałem do skutku na 3 różnych komputerach aż za nastym razem zaskoczyło. Jeśli ktoś będzie miał w przyszłości problemy z odblokowaniem Treo postaram się pomóc. Pozdro.