pocket outlook

• 2 Odpowiedzi
  • 464 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bosmanxxl

• 326
  • Sprzęt: HTC HD2
pocket outlook
« dnia: Styczeń 29, 2006, 00:21:18 »
Mam pytanie dotyczące pocket outlook, Mam mda compact z ery, mam jedno konto pocztowe i małe wymagania chce wysyłac i odbierać poczte wraz z załącznikami, bez zbędnej segregacji i innych opcji. Wystarczył by mi pocketowy Outlook, ale przy próbie wysłania załącznika wyskakuje mi coś takiego, i nie zależnie czy plik jest na karcie, czy w storage, czy w roomie

Nie wiem czy to jest błąd mojej wersji czy jakiś inny problem związany z jakimiś tam niepoprawnymi ustawieniami. Czy może ktoś mi pomóc??

najchętniej pozostał bym przy outlooku, ale może być jakiś inny mały program prosty w obsłudze, więc proszę o jakąś poradę :-)

Karta pamięci jest sprawna, a moja znajomość angielskiego taka sobie....

Rozumiem to tak: załącznik wiadomości nie może być dodany. sprawdź czy odpowiednia karta jest w urządzeniu jeśli twoje urządzenie przechowuje załączniki na karcie pamięci musisz włożyć odpowiednią kartę żeby dodać plik do wiadomości...

*

Offline lipciopda

• 6801
pocket outlook
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 29, 2006, 01:19:26 »
przy jakim Outlooku? w PDA nie ma takiego programu... mowisz o Inbox?

tu masz liste programow pocztowych wartych uwagi do PPC
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=10097

*

Offline bosmanxxl

• 326
  • Sprzęt: HTC HD2
pocket outlook
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 29, 2006, 01:42:39 »
Outlook napisało mi się dlatego ze taki folder synchronizacyjny mam.
Jeśli czepiamy się słówek to program to Massaging, a nie inbox.

Miałem zainstalowany jakiś program do obsługi e-mail webIsmail chyba ale konsekwencją jego istnienia są jakieś niby to zapamiętane wiadomości w folderze Outlook E-mail, i w folderze Outbox, których nie widać i nie da się skasować. Dobrze ze to był tylko trial bo program niezbyt przypadł mi do gustu.
Pozdrawiam

Wydaje mi się że niezbyt uważnie przeczytałeś mojego posta...