Witam. TO mój pierwszy post, więc jeśli jest w złym dziale to proszę o przeniesienie.
Dodam że nie jestem laikiem, jednak są tematy z którymi nie jestem na bieżąco, i czasami sobie nie radzę...
Posiadam Siemens'a SX45i z Windowsem CE
(Microsoft Windows CE
Version 3.0.9348 (Build 9616)
(wersja anglojęzyczna)
Proszę o pomoc i porady co z Tym urządzeniem można zrobić (poza śmietnikiem) ??
Czy można wgrać innego Windowa ? Jeśli tak to jakiego ? W jaki sposób i jakimi programami ?
Zależy mi na nowszej wersji Wina i aby była po polsku.
Czy jeśli urządzenie nie posiada GPS'a, Wi-Fi, Bluetooth'a, czy inny system (nowszy) będzie działać ? Czy nie zmuli urządzenia ?
Procesor: najprawdopodobniej 150 MHz - MIPS VR4122
Pamięć 32 MB
Pamięć zewnętrza MMC 2 GB (Wykrywa 1 GB) i CF 512 MB (nie współpracują ze sobą (nie są widoczne w tym samym czasie (albo Jedna albo druga)).
Jakie programy (aplikacje) wgrywać dla lepszej funkcjonalności ? Czy rozszerzenia aplikacji to Tylko CAB czy jeszcze jakieś inne.. ?
Proszę Tylko - Bez głupich docinek - pytam szczerze i proszę o pomoc. Miałem Kiedyś Qtek'a i SPV'a ale nie miałem na nich Windowsa CE 3
PS> Jaka jest różnica Między Windows Mobile a Windows CE ? CZy jedno i drugie to to samo (np. Windows Mobile CE v.xx)
Wiem że Windowsa Mobile / Windowsa CE 6.1 / 6.5 a tym bardziej Win Mobile 7 NIE WGRAM...
(to tak jak wgrywanie windowsa 7 na starym IBM'e z lat 90 albo na Comodore 64 - NIE REALNE)
POMÓŻCIE !!
Z góry dzięki