Tryb nocny w aparacie compacta II

• 3 Odpowiedzi
  • 695 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline alien2

• 265
  • Sprzęt: Toshiba G900
« dnia: Lipiec 02, 2006, 22:10:58 »
Witam,
nie wiem czemu fotki robione w nocy (np. na ulicy - przy oswietleniu z latarnii) wogole nie wychodza? Mialem kiedys NECa e228 z vga i w nim wychodzily bdb jakosci (jak na aparat w telefonie) fotki niemal w kazdych warunkach, a w C2 co??.... nic czarny ekran i nic nie widac. Od razu zaznaczam ze jasnosc mam ustawiona na 255 i jest tak samo :( . Napewno ktos mial taki problem. Dzieki za pomoc

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 02, 2006, 22:16:22 »
powiem tak i w Compakcie i w Compakcie 2 i w Prophecie o fotkach w nocy zapomnij, choć Prophet robi ładne zdjęcia ale tak samo jak compakty przy dobrym oświetleniu czyli w dzień  ;)

*

Offline alien2

• 265
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 03, 2006, 01:00:11 »
czulem ze taka bedzie odpowiedz ;)
chociaz dziwie sie, ze "pozornie" gorsze aparaty montowane w starszych konstrukcjach przebijaja te z PDA :huh: - zastanawiajaca kwestia

*

Offline alien2

• 265
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 30, 2006, 13:04:08 »
cos odkrylem w kwestii robienia fotek w nocy
znalazlem sampla z zrodlami korzystajacy z directshow i .... o dziwo fotki w ciemnych miejscach wychodza. link http://teksoftco.com/forum/viewtopic.php?t=52 to jest tylko sample ale jak widac to nie jest wina hw tylko softu. Teraz mam pytanie czy ktos zna jakis soft do aparatu ktory wykorzystuje te funkcje lub potrafi napisac hacka do orginalnego oprogramowania aparatu (oczywiscie nie za darmo)
Pzdr