restart xda IIs

• 2 Odpowiedzi
  • 441 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

restart xda IIs
« dnia: Wrzesień 14, 2006, 12:56:16 »
czesc,
mam taki problem ze nie mam pojecia jak mozna wylaczyc i wlaczyc XDAIIs, chodzi o restart(ponowne uruchomienie) a oczywiscie nie reset. nie chce za kazdym razem tracic danych, przycisk ktory jest na gorze wylacza mi tylko ekran(podswietlenie) niestety nie wylacza xda bylem zmuszony wylaczyc 2x poprzez wyciagniecie bateri ale to chyba najglupszy pomysl  :mysli:

ps. jestem uzytkownikiem xdaIIs od wczoraj+gps+automapa musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony chociaz kupujac na allegro nie bylo widac na zdjeciach ze jest troche pognieciony no ale gratis dostalem  karte 128MB  wiec nie bede sie zabardzo czepial ;)
ma ktos moze instrukcje do mojego modelu bo niestety nie dostalem jej w "kaplecie"

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
restart xda IIs
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2006, 13:06:26 »
PPC z WM mniejszym niz WM5 NIE DA sie wylaczyc. A jezeli chodzi o reset to masz taka mala dziurke w ktora wladasz stylusa i robisz reset.

Natomiast wyjecie baterii rowna się Hard Resetowi czyli utraceniem wszystkiego (dlatego wlasnie nie da sie wylaczyc go)
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

restart xda IIs
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 14, 2006, 13:17:23 »
heheh dzienki tak sie naczytalem wszystkiego ze za wszelka cene nie chcialem robic hard resetu myslalem ze robi sie go tym przyciskiem, a jak sie okazalo wlasnie taki reset robilem  :surprised: wstyd...