recovery ??

• 6 Odpowiedzi
  • 504 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ml0dy

• *
  • 52
recovery ??
« dnia: Sierpień 05, 2007, 19:53:13 »
witam,
przezucilem zdjecia z palmtopa z karty na komputer i usunalem je z karty po czym okazalo sie ze polowa zdjec sie nie zgrala czy jest jakies oprogramowanie ktore odzyska mi na palmtopie utracone zdjecia ??
po usunieciu z karty nie widnieje folder w koszu ani nigdzie wiec nie wiem moze na palmtopie jest cos takiego jak kosz ?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: recovery ??
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 05, 2007, 23:52:18 »
NIe ma czegos takiego jak kosz. Musisz wlozyc karte do czytnika w PC i uzyc jakiegos programu do odzyskiwania danych.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline ml0dy

• *
  • 52
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 06, 2007, 15:59:57 »
zalatwilem czytnik i mam program EasyRecovery Professional tylko on widzi cos co bylo przed usuniecie :( a zaraz po usunieciu postanowilem pstryknac kolejna fotke i stworzyl sie na nowo katalog DCIM i tylko widzi zdjecie ostatnie z tego folderu :(
Pytanie czy jakis bardziej dokladny sposob na recovery znacie ?

*

Offline miloszz

• 359
  • Sprzęt: BlackBerry, a w szufladzie: plamOne Treo 650, Tungsten|T2, palm m505
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 06, 2007, 16:26:47 »
Jeżeli po utracie danych coś zapisywałeś na kartę, to się chyba możesz pożegnać z utraconymi danymi...
Jeżeli masz niepotrzebną plastikową osłonę do Tungstena T|T/T|T2, proszę, skontaktuj się ze mną.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 06, 2007, 18:30:07 »
zalatwilem czytnik i mam program EasyRecovery Professional tylko on widzi cos co bylo przed usuniecie :( a zaraz po usunieciu postanowilem pstryknac kolejna fotke i stworzyl sie na nowo katalog DCIM i tylko widzi zdjecie ostatnie z tego folderu :(
Pytanie czy jakis bardziej dokladny sposob na recovery znacie ?

Teraz to juz masz generalnie prawie zerowe szanse na odzyskanie czegokolwiek...

*

Offline ml0dy

• *
  • 52
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 06, 2007, 21:03:03 »
Witam,
Mam w pracy program O&O DiskRecovery polecam udalo sie odzyskac wszystie zdjecia !!
Program EasyRecovery Professional nie poradzil sobie przywrocil tylko ostatnie zdjecie po nadpisaniu a O&O DiskRecovery przywrocil prawie calosc z ostatniego miesiaca :) bo karte mam od miesiaca :)

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 06, 2007, 23:49:59 »
Witam,
Mam w pracy program O&O DiskRecovery polecam udalo sie odzyskac wszystie zdjecia !!
Program EasyRecovery Professional nie poradzil sobie przywrocil tylko ostatnie zdjecie po nadpisaniu a O&O DiskRecovery przywrocil prawie calosc z ostatniego miesiaca :) bo karte mam od miesiaca :)

a w ER robiles undelete czy advanced recovery?