Internet w mda z koma z umtsem... Mozliwe?

• 2 Odpowiedzi
  • 432 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« dnia: Kwiecień 19, 2006, 19:30:06 »
Dobra mam maly problem techniczny, a w zasadzie pytanie...

Za pare dni bede mial MDA IIs w ktorym jak wiadomo nie ma edge ani UMTS. Zastanawiam sie nad zakupieniem uslugi iPlus - abonament internetowy...

Jako ze przez gprs to nie bedzie to chodzilo wyjatkowo szybko oraz ze ja osobiscie mam abo w erze to nie chce laczyc sie bezposrednio z mda do internetu...

I tu pytanie, czy jesli mam komorke z UMTSem/Edge i do niej wloze karte do laczenia sie z internetem to czy da sie (w praktyce a nie teoretyce :) ) poprzez BT ogladac strony na mda?

Jakie problemy moga wystapic, czy mda bedzie funkcjonowalo z wszystkimi telefonami z umtsem, no i czy to wogole jest realne do zrobienia??

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 20, 2006, 22:09:49 »
moze jednak ktos powie czy WYKONALNE?

Jesli moge normalnego palmtopa podlaczyc pod koma to chyba nie ma problemu z mda?

*

Offline renqien

• *
  • 80
  • Sprzęt: Ameo, iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 21, 2006, 15:18:52 »
Spoko! Da radę! Opisane to jest w dziale dla początkujących. Radzę dodatkowo zainstalować OPERĘ bo na niej stronki wyglądają bardziej naturalnie. Jeśli chodzi o typ telefonu to ja używam 6630 bo ma i edge i 3g i jest całkiem oki. Nawet telewizja internetowa hula jak jesteś w zasięgu 3g. Tylko trudno takie stacje znaleźć, które działają pod pocketem.