pytanie laika jak zmienic defaultowe ustawienia zapisu karty

• 2 Odpowiedzi
  • 456 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline youraa

• **
  • 131
  • Sprzęt: Vario, Kaiser, 8gb Sandisk, [Apr 09] Dutty's Official WM6.1 5.2.19209
« dnia: Marzec 09, 2006, 18:51:54 »
Witam
Stalem sie szczesliwym posiadaczem karty mini sd :)
Ustawilem zapisywanie zdjec i wideo na karcie i utworzyl mi tam folder my documents a w nim wideo i obrazy.
Tak samo ustawilem notatki i ku mojemu zdziwieniu utworzyl folder osobisty w katalogu glownym karty a nie w my documents na karcie, a chcialbym zeby wszystko bylo w folderze my documents.
czy ktos moze wie jak wskazac mu sciezke zapisu na karcie mini sd?
pozdrawiam

mda vario

*

Offline e_nigma

• *
  • 61
  • Sprzęt: HD2
Re: pytanie laika jak zmienic defaultowe ustawienia zapisu k
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 10, 2006, 09:23:04 »
Cytat: "youraa"
Witam
Stalem sie szczesliwym posiadaczem karty mini sd :)
Ustawilem zapisywanie zdjec i wideo na karcie i utworzyl mi tam folder my documents a w nim wideo i obrazy.
Tak samo ustawilem notatki i ku mojemu zdziwieniu utworzyl folder osobisty w katalogu glownym karty a nie w my documents na karcie, a chcialbym zeby wszystko bylo w folderze my documents.
czy ktos moze wie jak wskazac mu sciezke zapisu na karcie mini sd?
pozdrawiam

mda vario

jak nie kijem to... hehe - rejest prawde ci powie - sam to zmieniałem rejestrem tylko teraz nie pamiętam gdzie - najlepiej poszukac Findem nazwy katalogu a potem edycje zrobić - powinno zadziałać :)

*

Offline youraa

• **
  • 131
  • Sprzęt: Vario, Kaiser, 8gb Sandisk, [Apr 09] Dutty's Official WM6.1 5.2.19209
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 10, 2006, 11:50:06 »
dzieki, tylko...huh jeszcze nie grzebalem w rejestrze pocketa, nawet nie wiem czym, bo regedita chyba nie ma, nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac :(