Program Telefon. Czy istnieje alternatywa

• 9 Odpowiedzi
  • 1038 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline trrix

• 20
« dnia: Grudzień 02, 2006, 20:10:15 »
Witam!
Mam pytanie czy jest możliwość zmiany wyglądu komunikatu gdy ktoś dzwoni do nas( chodzi mi o to czy jest jakaś nakładka czy program który zrobi z naszego qteka bardziej telefonik niż PDA np większa informacja o tym kto dzwoni może zdjęcie na cały ekran, jakas animacja). Ponieważ oryginalny komunikat jest dość nieczytelny i gdyby nie mała fotka(za mała wg mnie) to czasami minie chwila zanim zatrybie kto do mnie dzwoni

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 02, 2006, 20:58:42 »
Photo Contacts Pro 4.01
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline malik

• 257
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 03, 2006, 13:16:02 »
jest tez skin na phonepad od eten, uzywam spisuje sie dobrze 0 spowolnienia i jakis bugow. zajrzuj na http://www.paulya.com/dialerskins.htm. funkcjonalnosci i nowych opcji nie ma to tylko skin ale jesli chodzi o czytelnosc moze pomoc. Niewyobrazam sobie teraz nieuzywania go.  PC pro jak dla mnie troche kobyla

*

Offline trrix

• 20
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 03, 2006, 18:36:04 »
Zaintalowałem sobie Photo Contact tylko 3.20 i mam problem z podwójnym okienkiem wyskakuje to standardowe i z PC w tle.
Jakieś pomysły?

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 03, 2006, 20:44:04 »
Polecam Inesoft AddressBook bardzo dobrze wyglada i funkcjonuje...

*

Offline malik

• 257
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 03, 2006, 22:31:05 »
a tak przy okazji ta jak PCpro sie sprawuje spowalnia sporo? czy smiga bajecznie ??  :))

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 05, 2006, 13:12:01 »
Cytat: "malik"
jest tez skin na phonepad od eten, uzywam spisuje sie dobrze 0 spowolnienia i jakis bugow. zajrzuj na http://www.paulya.com/dialerskins.htm. funkcjonalnosci i nowych opcji nie ma to tylko skin ale jesli chodzi o czytelnosc moze pomoc. Niewyobrazam sobie teraz nieuzywania go.  PC pro jak dla mnie troche kobyla

super rzecz ale chyba nie działa na moim win2003se. Ja też chce mieć klawiaturkę telefonu przynajmniej trochę ładniejszą od kupy. Tylko jak to zrobić, skąd pobrać?

*

Offline kijan

• 12
    • --
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 06, 2006, 09:51:38 »
Cytat: "malik"
a tak przy okazji ta jak PCpro sie sprawuje spowalnia sporo? czy smiga bajecznie ??  :))

Jak dla mnie (MDA2) śmiga bezproblemowo, fotka, fullscreen, tylko odbieranie pozostaje klawiszami sprzętowymi, a nie tymi na ekranie - nie wiem czemu ale nie odbiera jak wciskam answer :)

pzdr

*

Offline Heros

• *
  • 66
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 08, 2006, 13:44:20 »
Co do PaulyA to dobrze byloby żeby miało to obsługę SmartDial...
A z tego co widze na stronie to nie ma.
Szatany są aktywne...

*

Offline Sainti

• 389
    • Mój sieciowy kącik
  • Sprzęt: HTC Mozart
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 08, 2006, 19:48:32 »
Obsługa SmartDial działa, ale musisz ściągnąć pliki Z TĄD (link był na stronie). Żeby ściągnąć te pliki musisz się zalogować. Potem wystarczy tylko podmienić grafiki i mamy ładny skin ze SmartDialem  ;)