Jak wgrac bootloader??Pomocy

• 4 Odpowiedzi
  • 661 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 11, 2006, 21:39:15 »
Witam!
Jak juz wczesniej pisalem mam problem z moim MDA 1 T-mobile.Nie moge do niego wgrac zadnego romu z windows mobile 2003.Poprostu rom sie wgrywa i staje.Niestety nikt nie potrafil mi pomoc.Mam wiec inny pomysł.Pocztalem troche na xda-developers o zmianie bootloadera z 5.22 na 5.15.Byc moze bootloader powoduje ze system sie nie laduje.Moze ktos cos takiego robil wczesniej.Prosze o jakies wskazowki pozdrawiam

*

Offline indian

• 823
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2006, 05:00:37 »
Instalujesz XDATools,wchodzisz do folderu XDATools/binaries i odpalasz bootloaderfix.bat

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 12, 2006, 15:25:48 »
czy mam wejsc w tryb bootloadera w MDA i dopiero odpalic program? Czy moge to zrobic podczas pracy systemu??

*

Offline indian

• 823
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 12, 2006, 18:51:16 »
Cytat: "maniekboss"
Czy moge to zrobic podczas pracy systemu??

Mozesz.Jestes swiadom ze jak cos pojdzie nie tak i uwalisz bootloader to mda czeka smierc kliniczna? :)

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 13, 2006, 00:05:54 »
Na chwile obecna nie widze innego rozwiazania.Potrzebny mi jest windows 2003 a za nic w swiecie nie moge go wgrac.2002 chodzi ze az milo a 2003 wisi przy starcie.Zmiana bootloadera to jest ostateczne rozwiazanie.Wolał bym tego nie robic.Moze masz jakies inne propozycje jak rozwiazac ten konflikt.Ja mialem wczesniej MDA 1 z ery i chodzilo ze az milo.Wszyscy maja bootloadera 5.15 a ja mam 5.22 byc moze to jestc  powodem tego ze nie moge wgrac innego systemu.