0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mam spv m3000 + gps nokia ld-3w wszystko chodzi ok tylko jest tak wolna ze co 15 min zmienia pozycje totalna porazka jak jest to u was i jaki macie rom i jakiej automapy uzywacie lub co zrobic zeby am chodzila plynnie
podkręcanie, flashowanie itp. to jak ubijanie gówna na pianę. Z tego sprzętu po prostu nie ma wygodnej AM.
jedyne co ma fajnefgo wizard to wyglad i klawiatura po zabawie ta zabawko stwierdzilem ze nigdy w zyciu go nie kupiue juz wole poczekac na Asusa P525
co ma fajnego mdac....nic starszy od wegla brzydszy od plesni
Cytat: "romulus"co ma fajnego mdac....nic starszy od wegla brzydszy od plesni Wiem co ma - kolegę na niego stać
Cytat: "lolleq"Cytat: "romulus"co ma fajnego mdac....nic starszy od wegla brzydszy od plesni Wiem co ma - kolegę na niego stać uwiez stac mnie na Wizarda ale jak juz mial bym wydawac pieniadze wolal bym kupic HTC BlueAnglel pozatym 60% postow z tego forum dotyczy "problemow" wizarda i niewiele osob posiadajacyh go potrafi sie przyznac ze to chlam wyobraz sobie ze za mialem wizarda i powrocilem do compacta przynajmniej sie nie wiesza po zmianie romu na 1.12 prawie jest idealny brak mi tylko tej klawiatury ktora ma wizzz
Cytat: "lolleq"Cytat: "romulus"co ma fajnego mdac....nic starszy od wegla brzydszy od plesni Wiem co ma - kolegę na niego stać ano stac bo nawet jak sprzeda starego wizarda to zostanie na nowego mdac2http://www.allegro.pl/item114866431_mda_compact_ii_mda_compact_ii.htmlciekawe czemu to cudo technolgiczne jest takie tanie