Witam,
Ja mam cos takiego, ze jak sobie slucham muzyki (a mam zmapowane klawisze tak ze jak wciskam czerwona sluchawke na pilocie od sluchawek to mi sie robi pauza) i dam pauze i pozniej po jakims czasie chce "odpauzowac" to sie nie da i trzeba wlaczac palmtopa, z powrotem wygaszac ekran i dopiero mozna puscic muzyke. Nie musze jednak robic soft-resetu. Normalnie da sie PDA wlaczyc przez przycisk power lub przycisk od gaszenia ekranu (w zaleznosci taki jaki masz zmapowany). Nie da sie jakos tak zrobic zeby po wlaczeniu pauzy PDA czekalo na nacisniecie play i zeby dalej gralo ?? Aha... i jeszcze jedno tak przy okazji

jak zrobic zeby podczas sluchania muzyki w pocketMusic palmtop wylaczal sie po jakims okreslonym czasie ?? Wiem, ze sie tak da bo tak kiedys mialem, ale teraz nie moge znalezc ten opcji. Jest wiele opcji od wylaczania pocketa, ale mi jakos zadna nie chce dzialac.
Waldzio, a Tobie PDA nie reaguje tez na przycisk power ?? Bo chyba na to powinien reagowac. Jesli nie to sproboj przeinstalowac tego playera, jesli tego jeszcze nie robiles.
Pozdrawiam, Lukas