Witam wszystkich !! Jak widac jestem nowy wiec czesc !!
Obserwowalem Wasze forum od jakiegos czasu a poniewaz zakupilem w koncu XDA IIs melduje sie jako uzytkownik

Jak zwykle bede mial pare pytan poniewaz jestem zielony jesli chodzi o uzywanie PDA...Sprzet kupilem uzywany na aukcji e-bay - stan bdb.Po odpakowaniu nie chcial sie wlaczyc wiec ladowarka w dlon i po chwili zaskoczyl.Byl po hard resecie tak wiec poustawialem wszystko tak jak prosil.Potem odczekalem az baterie sie naladuja i wlozylem karte sim.Wczesniej sciagnalem simlocka progsem xda_unlock.Wszystko dziala ok,ale....Wczoraj przy bawieniu sie aplikacjami i Windowsem zdazyl sie zwiesic 3 razy....Jedyne co pomoglo to wyciagniecie baterii na chwile i ponowne zalaczenie...Czy TTTM czy nalezy sie obawiac ze cos jest uszkodzone ?Druga rzecz - jak ustawic dzwonek z pliku Mp3 lub sygnal wiadomosci SMS ewentualnie sygnal alarmu...Zgralem pare Mp3 do katalogu My Music potem do Katalogu WindowsRings i nic...Nie ma opcji do wyboru....
Zastanawiam sie rowniez na GPS - destinatora juz mam a odbiornik wlasnie chce zakupic:myslalem na Bt-338 lub tansza opcja Nemerixem.Ktory polecacie ?Dzieki za pomoc.Pewnie i tak Was jeszcze zgnebie paroma pytankami

Pozdrawiam.
[Dodano: 2005-11-09 16:51:26]
I jak nikt nic nie wie ?