Pakiet internet, a możliwości

• 4 Odpowiedzi
  • 953 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline weekend173t

• **
  • 111
  • Sprzęt: Htc Hd 2 (Leo), Samsung Soul SGH-U900
Pakiet internet, a możliwości
« dnia: Styczeń 30, 2010, 10:07:03 »
Witam,

Z racji tego, że Leo bez internetu jest jak człowiek bez rąk, a wi-fi nie jest dostępne wszędzie, zdecydowałem się na uruchomienie pakietu 500 MB miesięcznie na transfer danych. Moje pytanie z tego tytułu jest takie:D

- Ile mniej więcej filmików na youtube można będzie oglądnąć?
- I czy 500 MB/miesięcznie zapewni swobodny dostęp do internetu i innych aplikacji z niego korzystających?

Pozdrawiam :]

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Pakiet internet, a możliwości
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 30, 2010, 18:49:25 »
Witam,

Z racji tego, że Leo bez internetu jest jak człowiek bez rąk, a wi-fi nie jest dostępne wszędzie, zdecydowałem się na uruchomienie pakietu 500 MB miesięcznie na transfer danych. Moje pytanie z tego tytułu jest takie:D

- Ile mniej więcej filmików na youtube można będzie oglądnąć?
- I czy 500 MB/miesięcznie zapewni swobodny dostęp do internetu i innych aplikacji z niego korzystających?

Pozdrawiam :]

zależy do czego Ci to potrzebne i ile będzie z tego korzystał. Zadałeś pytanie w stylu - czy jak zatankuje samochód, który pali 10l/100km za 500 PLN to czy mi to wystarczy? Sprawdz to będziesz wiedział, my tu nie jesteśmy jasnowidzami...
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

lipalipski

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 30, 2010, 20:22:54 »
500 MB większości starcza.

Co do YT, to najprościej zainstalować program do monitorowania transferu, wyzerować, obejrzeć filmik i sprawdzić ile na to poszło.

*

Offline MaryGave

• 452
  • Wszyscy kłamią
  • Sprzęt: HTC Touch Pro + Toshiba G900
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 02, 2010, 22:08:19 »
Ja obecnie mam ten pakiet ja glownie przegladam strony typu nk i rozne fora obecnie stracilem jakies 160mb transferu ostatnio z racji takiej ze mam reke w gipsie to na lekcjach na necie siedze wiec raczej 500mb miesiecznie spokojnie wystarczy  :ok:
Toshiba G900 6.1 by Globalbus

*

Offline yo

• 971
  • Sprzęt: fajny Leo, galaxy tab p1000
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 03, 2010, 01:51:56 »
500 MB większości starcza.

Co do YT, to najprościej zainstalować program do monitorowania transferu, wyzerować, obejrzeć filmik i sprawdzić ile na to poszło.

true
tylko zwróć uwagę, że filmiki na YT też różnie "ważą" (zależnie od długości i jakości)
end of fear
yo is here