opinia odnosnie czarodzieja

• 6 Odpowiedzi
  • 615 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline daro86

• 257
    • .
« dnia: Styczeń 12, 2006, 16:10:58 »
Mam pare negatywnych spostrzerzen dotyczacych czarodzieja, a mianowicie:
-czesto uzytkuje to urzadzenie i denerwuje mnie jego aktywacja do pracy ze musze nacisnac na power zeby podswietlic wyswietlacz. W compact wystarczylo tylko nacisnac czerwona sluchawke i byla gitara;p Moze mozna to jakos przestawic ale nie mam pojecia;p
-wyciaganie rysika od dolu malo praktyczne
-w wizardzie mialy dzialac aplety javy. Owszem dzialaja ale zadko ktore
-brak dostepnosci tematow graficznych na dialera i na ekran today
-slabe podswietlenie klawiatury qwerty

To sa wszystkie moim zdaniem negatywne spostrzerzenia ze stajni HTC;]

*

Offline khak

• 768
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 12, 2006, 21:29:15 »
i oprocz alarmu ktory co  niektorym szwankuje i jeszcze znalazlo by sie pare haczykow.......
Powinien byc oddzielny post o wadch /problemach z Wizardem bo i tak juz jest za duzo napłodzonych watkow na jego temat. Wszystko mozna skupic pod postem evada "o spostrzezeniach" albo moze stworzyc jeden glowny o problemach z Q , do ktorego kazdy moglby nawiazac lub poczytac o podobnym problemie przedstawionym przez kogos innego i moze znalezc rozwiaznie.
Co Szanowni Koledzy na to? Moim zdaniem to dobry pomysl na podrozdzial w tym dziale. Wkoncu bedzie przybywac wyznawcow  i posiadaczy Wizarda.

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
Re: opinia odnosnie czarodzieja
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 12, 2006, 22:11:17 »
Cytat: "daro86"
-czesto uzytkuje to urzadzenie i denerwuje mnie jego aktywacja do pracy ze musze nacisnac na power zeby podswietlic wyswietlacz. W compact wystarczylo tylko nacisnac czerwona sluchawke i byla gitara;p Moze mozna to jakos przestawic ale nie mam pojecia;p

może to Ci pomoże   :?:
Settings  :arrow: Personal  :arrow: Buttons  :arrow: Lock  :arrow: Do not lock buttons
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline daro86

• 257
    • .
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2006, 22:27:11 »
wielkie dzieki oto mi wlasnie chodzilo. Jak sie kiedys spotkamy stawiam skrzyne browara;p;] jeszcze raz serdeczne dzieki!!!!!

*

Offline daro86

• 257
    • .
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 12, 2006, 22:28:59 »
aha co do tego co mowil khak to jestem za. Spojrzcie na nasze forum-widac coraz czesciej przybawajace twarze z qtekiem na plecach :D . Warto by bylo przykleic taki temacik!!

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2006, 22:47:51 »
-brak dostepnosci tematow graficznych na dialera i na ekran today

to powinieneś skreślic ponieważ nie jest to przypadłośc Wizarda tylko Windows Mobile 5.0 i wszystkich pda, które mają tą wersję zainstalowaną
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 12, 2006, 23:21:22 »

-w wizardzie mialy dzialac aplety javy. Owszem dzialaja ale zadko ktore

To tez bym skreslil bo nie jest to tylko przypadlosc Wizarda lecz wszystkich palmtopo-telefonow/smartfonow ze stajni HTC. Akurat te aplety, ktorych ja uzywam dzialaja bez problemu. Po drugie nie widzialem jeszcze telefonu, ktory obslugiwal by wszystkie programy/gry w javie..