nowy stabilny OS do MDA2

• 6 Odpowiedzi
  • 517 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ZOMO

• 46
nowy stabilny OS do MDA2
« dnia: Lipiec 24, 2006, 19:00:05 »
jaki polecacie stabilny i prawdzony OS do MDA2 - obecnie mam orginalny Windows Mobiole 2003 (4.2) ale jest tak zasmiecony ze myslalem o zmianie (najchetniej na cos nowszego) - czy ktos moze mi przy okazji polecic miejsce w okolicach Katowic gdzie (za oplata oczywiscie) ktos kto to juz robil, wgralby mi taki nowy system ??

nowy stabilny OS do MDA2
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 24, 2006, 21:36:13 »
przestan , zaraz opłata. wgrasz sobie rom bez problemu, robilem to setki razy na mojym "byłym" mda2 .
Pczytaj watek w przyklejonych, procedura jest banalna
SDTV team

*

Offline ZOMO

• 46
nowy stabilny OS do MDA2
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 26, 2006, 14:47:42 »
jest pare powodow dla ktorych wole to dac komus do zrobienia - jeden z nich to taki ze nie mam czasu na nauke przeprogramowywania ROMom w palmtopach - przez ten czas zarobie tyle ile ten MDA jest warty - no ale skoro na forum nikt nie wie to przejde sie osobiscie po salonach w Katowicach i popytam

*

Offline yayco

• 870
nowy stabilny OS do MDA2
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 26, 2006, 14:52:46 »
Cytat: "ZOMO"
jest pare powodow dla ktorych wole to dac komus do zrobienia - jeden z nich to taki ze nie mam czasu na nauke przeprogramowywania ROMom w palmtopach - przez ten czas zarobie tyle ile ten MDA jest warty - no ale skoro na forum nikt nie wie to przejde sie osobiscie po salonach w Katowicach i popytam

Rozumiem, że jak chodzisz to zarabiasz, a jak się uczysz to nie zarabiasz. Fajna robota. MSPANC  ]:>

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
nowy stabilny OS do MDA2
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 26, 2006, 14:53:47 »
To nie jest kwestia  czy ktos wie czy nie , co innego powiedziec Ci jak to sie robi a co innego zrobic to. Ale masz racje , najlepiej pojdz na calosc i kup nowego mda razem z czlowiekiem/serwisantem  ;)
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

*

Offline ZOMO

• 46
nowy stabilny OS do MDA2
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 26, 2006, 21:39:32 »
cos sie namnozylo madral ostatnio na internecie - szkoda starych czasow kiedy ludzie uzywali modemow, nie sciagali nagminnie po 100GB dziennie, nie spedzali godzin na pisaniu blogow czy klepaniu GG, nie bylo milionow forow a jedynie kilkaset grup Usenet, dyskusje byly krotkie i rzeczowe a pytania o rzecz bardziej skomplikowana niz podpiecie drukarki zawsze znajdywaly odpowiedz (nie bylo jeszcze googla, ktory obecnie jest ulubionym miejscem odsylania ludzi z pytaniami) - niestety nie nadazam za nowymi czasami ani z poziomem wiedzy, ani z poziomem arogancji...

*

Offline marx

• 640
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note II
nowy stabilny OS do MDA2
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 02, 2006, 11:48:57 »
zrob hard reset i poinstaluj sobei wszystko od nowa
Do Himalaya jest duzo roznych ROMow ale jesli nie masz czasu aby sie tym pobawic to odradzam (szczegolnie instalacje WM5)