NOWY ROM 1.42 PROBLEM

• 3 Odpowiedzi
  • 521 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Mazak

• *
  • 99
  • Sprzęt: Htc Desire HD
NOWY ROM 1.42 PROBLEM
« dnia: Listopad 21, 2005, 16:06:58 »
Witam, zainstalowałem na swoim MDA III nowy rom i wszystko byłoby ok żeby nie fakt iż mda po zgubieniu sygnału sam go nie znajdzie. zdażyło to mi sie trzy razy w przeciągu 2 dni. Do końca też nie wiem czy dzeje to sie po zgubieniu sieci czy poprostu tak bez żadnej przyczyny. Muszę wtedy włączyć i wyłączyć tryb flight mode i jest wszystko ok. czy ktoś wie o co z tym wszystkim chodzi????

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
NOWY ROM 1.42 PROBLEM
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 21, 2005, 18:52:27 »
Mam również ten ROM u siebie i nigdy nie zdarzyło mi się żeby po zgubieniu sygnału go nie znalazł. Podejrzewam, że jakiś dodatkowy soft tak Ci miesza. Aby można było coś poradzić napisz co jeszcze dodatkowo zainstalowałeś.

*

Offline Mazak

• *
  • 99
  • Sprzęt: Htc Desire HD
NOWY ROM 1.42 PROBLEM
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 21, 2005, 19:35:41 »
Mam zainstalowane: automapa, visual gpsce, total commander, pocket weather, dktoday, dorucenka sms, edreg, betaplayer,arcavir scaner, pare gier, dodam też że wszystkie te programy mialem na starym romie i bylo ok.

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
NOWY ROM 1.42 PROBLEM
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 21, 2005, 23:03:53 »
No cóż niektórych z tych programów, które podałeś nie znam i z nich nie korzystam. Mam ROM 1.42 T-Mobile i jak już pisałem nigdy mnie coś takiego nie spotkało. Być może ktoś jeszcze się w tym temacie wypowie, ale chyba zostanie Ci jedynie sprawdzenie doświadczalne, który z tych programów powoduje problem.