Nawigacja chodzi, i ktoś dzwoni???

• 7 Odpowiedzi
  • 680 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Peo

• 535
« dnia: Marzec 05, 2006, 18:44:19 »
Mam pytanko, co zrobic jezeli uzywam  Palmofona jako nawigacji, i podczas jej pracy ktos do mnei zadzwoni? Czy jezeli bede mial sluchawke BT to mi się wylączy cała aplikacja, czy jak to bedzie? Jezeli nie  bede mial takowej sluchawki?
darkvision.pl

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 05, 2006, 18:53:41 »
spv m3000+jabra 800+TTN5, w momencie jak ktos dzwoni na moment pojawia sie na wyswietlaczu zamiast TTN5 ekran z nr. dzwoniacego, po odebraniu rozmowy przywraca sie TTN5 tylko z ikonka wylaczonego glosnika a po zakonczeniu rozmowy przywracane sa komunikaty glosowe w TTN5
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

*

Offline Kuras77

• 410
  • Sprzęt: FS LOOX N560 i C550
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 05, 2006, 19:48:42 »
W Automapie jest podobnie - gdy ktoś dzwoni program cały czas działa ale w tle nie wydając komunikatów głosowych podczas rozmowy. Nie wiem jak by było gdybym rozmawiał przez słuchawkę BT (narazie nie posiadam) a równolegle działałby GPS po BT.

PS.
Claude - zadowolony jesteś ze swojej słuchawki BT? Czy pokazuje Ci ona zapisaną w książce tel. nazwę osoby dzwoniącej?
Motorola A925 > HTC Magician > HTC Wizard > FS LOOX C550 > jest FS LOOX N560 + Nokia N82...oraz iPhone 3GS :D

*

Offline cin2000

• 509
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 05, 2006, 21:06:02 »
Tak samo. Tyle, że u mnie trzeba na koniec po skończeniu rozmowy wyjść jeszcze z aplikacji telefonu (zamknąć ją po prostu). Wraca do nawigacji i tyle. Trochę szkoda, że nie widać nawigacji w czasie rozmowy. Raz mi się zdarzyło podczas dłuższej gadaniny przejechać skrzyżowanie (na autostradzie  :cry: było sporo do nadrobienia). Ja powoli zaczynam rozdzielać funkcję telefonu i PDA.
"Istnieją 3 typy ludzi: Ci co umieją liczyć i Ci co nie umieją liczyć."

*

Offline Peo

• 535
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 05, 2006, 21:24:50 »
A jak wogóle chodzi TTN5 na Spv m3000???
darkvision.pl

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 06, 2006, 15:01:53 »
Cytat: "Kuras77"
Nie wiem jak by było gdybym rozmawiał przez słuchawkę BT (narazie nie posiadam) a równolegle działałby GPS po BT.

Chodzi dobrze i słuchawka, i odbiornik GPS jednoczesnie

Cytat: "cin2000"
Trochę szkoda, że nie widać nawigacji w czasie rozmowy

Mozesz zamknąc aplikację telefonu bez szkody dla kontynuowania rozmowy i nawigowania.

Cytat: "Peo"
A jak wogóle chodzi TTN5 na Spv m3000???

Bardzo dobrze. Operacje w menu się też wykonują zdecydowanie szybciej jak w Automapie.

*

Offline Peo

• 535
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 06, 2006, 15:24:46 »
Chodzi mi oto ze ja bym dzwonił i odbierał telefony co jakies miejwiecej 5 minut. I niewiem czy nie  było by to wkurzające...
darkvision.pl

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 06, 2006, 15:25:59 »
Cytat: "Kuras77"
W Automapie jest podobnie - gdy ktoś dzwoni program cały czas działa ale w tle nie wydając komunikatów głosowych podczas rozmowy. Nie wiem jak by było gdybym rozmawiał przez słuchawkę BT (narazie nie posiadam) a równolegle działałby GPS po BT.

PS.
Claude - zadowolony jesteś ze swojej słuchawki BT? Czy pokazuje Ci ona zapisaną w książce tel. nazwę osoby dzwoniącej?

Niestety nie , nie wiem czy tak ma byc czy cos przeoczylem ale wyswietla tylko numer dzwoniacego , bez nazwy z telefonu ;-(
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....