MENU W XDA siec o2 jak to usunąć ?

• 5 Odpowiedzi
  • 584 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 02, 2006, 00:17:53 »
Witam, mam problem z menu w WM5 chodzi mi o menu z lewej strony ekranu gdzie są ikonki a po kliknieciu na nie wysuwa sie menu kontekstowe ( siec o2) jest mozliwosc calkowitego wylonczenie tego menu tak zeby byl tylko sam ekran today bez tych ikon , ktore powoduja ze wtyczki do todaya nie sa wyswietlane w calosci ?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2006, 19:08:52 »
Nigdy nie mialem takiego PDA z tym menu... ale pewnie mozna to wylaczyc robiac soft reset zaraz po kalibracji ekranu po hard resecie. Nie zainstaluje sie wtedy dodatkowy soft operatora, czyli m.in. to menu.

*

Offline mariuszgsm

• 463
  • Sprzęt: x7500
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2006, 21:14:21 »
Wejdz w menu-dodaj usun programy - odinst :""MOBILE SOLUTIONS SRL O2ActiveUI v...."

Odp: MENU W XDA siec o2 jak to usunąć ?
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 26, 2008, 16:07:13 »
odswiesham mam problem z usunieciem tego czes albowiem dy daje remove wyskakuje "uninstal unsucessful. the proram was not removed because these files are in use or are read only. tap start >setting > system tab > memory > running rograms tab > stop all and try again no i tak robie jak napisali zatrzymuje wsyztskie programy i nic sien ie dzieje :( potrafie wylaczyc wszytsk za wyjatkiem
\windows\fonts\xdr_02.ttf
\windows\mobile solutions\o2activeui\mdules\connecions\connections.exe
wie ktos moze jak zatrzymac te 2 procesy???

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 26, 2008, 16:21:05 »
Niezłą staroć wytropiłeś.
Pierwszy sposób to   HR ( to naprawdę skuteczne lekarstwo) a po rozpoczeciu tzw customizacji - ładowania ustawień operatorskich - w tym przypadku O2 - zrób SR ( soft reset ) - wtedy nic z tych programów się nie zainstaluje.
Drugi - to uzycie odpowiedniego managera procesów  które będą mogły zabić procesy bedące aktualnie w uzyciu.
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 26, 2008, 19:04:47 »
heh dzieki :) udało sie! zabiłem to dzieki HR :) zabieram sie za ustawianie wsyztskiego od nowa xD