Magapaczka Heyah

• 5 Odpowiedzi
  • 696 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Magapaczka Heyah
« dnia: Maj 05, 2006, 14:25:47 »
Dzisiaj znalazłem w ofercie Heyah Megapaczkę. Polega to na tym, że przedpłacając 5 zł, mamy 5mb do wykorzystania na GPRS(na miesiąc, jesli dobrze zrozumiałem :) ). Mamy rozliczenia łączne po 50kb, a co za tym idzie, to całkiem atrakcyjna oferta dla osoby, która chce posiedzieć na gg i kilka razy w miesiącu odwiedzić jakąś tronę na swoim PDA. Raczej porównać tego z SimData nie można, ale zawsze to coś :D .
 Miał może ktoś styczność z tą usługą, może powiedzieć coś o zasiągu czy możliwych problemach z Megapaczką :?:

*

Offline evad

• 465
    • http://adl.pl
  • Sprzęt: Nokia N900, E72 i kilka innych...
Re: Magapaczka Heyah
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 06, 2006, 17:38:11 »
Cytat: "toommm"
Dzisiaj znalazłem w ofercie Heyah Megapaczkę. Polega to na tym, że przedpłacając 5 zł, mamy 5mb do wykorzystania na GPRS(na miesiąc, jesli dobrze zrozumiałem :) ). Mamy rozliczenia łączne po 50kb, a co za tym idzie, to całkiem atrakcyjna oferta dla osoby, która chce posiedzieć na gg i kilka razy w miesiącu odwiedzić jakąś tronę na swoim PDA. Raczej porównać tego z SimData nie można, ale zawsze to coś :D .
 Miał może ktoś styczność z tą usługą, może powiedzieć coś o zasiągu czy możliwych problemach z Megapaczką :?:

ten sam pakiet wprowadziła niedawno era i była tu dyskusja na ten temat. nie wiem co chcesz wiedzieć na temat zasięgu (?!) czy problemów z megapaczką. po prostu aktywujesz i używasz. proste.

*

Offline Copperfield2000

• **
  • 130
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
Magapaczka Heyah
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 06, 2006, 17:48:19 »
Atrakcyjność finansowa tej oferty w porównianiu do SIMDATA Plusa jest nikła. Jedyne jest wkurzające w ofercie Plusa to krótki okres na zrealizowanie połączeń wychodzących po doładowaniu (10 zł - 7 dni, 30 zł - 1 miesiąc).
DC

*

Offline P10TR3K

• 404
  • Sprzęt: Lumia 800 / GT-S5360 / A810
Magapaczka Heyah
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 06, 2006, 17:58:41 »
Zgadzam się.Jeśliby tylko jeszcze przedłużyli te okresy aktywnośći konta w SIMDacie to byłaby bajka... :D

*

Offline xenium11

• 268
  • Sprzęt: Motorola Defy
Magapaczka Heyah
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 07, 2006, 19:06:17 »
evad a czy mozesz mnie pokierowac gdzie moge poczytac o takiej paczce w Erze,z gory dzieki