Po pierwsze jeśli ktoś zna oba te palmtopy, to czy twoim zdaniem warto zmieniać Mio P560 na XDA Flame?
Raczej mało kto cos wie w tej materii, więc napiszę konkretniej co mnei interesuje.
- Z tego co słyszałem to nie warto zmieniać softa na coocked, więc czy chociaż na oryginalnym 5.0 działają wszystkie programy? Czy przy nowszysch np. wyświetla że program na nowszą wersję systemu np. 6.0?
- Czy z fabrycznym 5.0 działa wolno?
- Jak jest z Javą? Czy poprawnie obsługuje programy/gry?
- Jak z tym akceleratorem graficznym? Słyszałem że są jakieś problemy ze sterownikami o ogólnie niewiele daje.. Jak to jest?
- Przede wszystkim czy filmy chodzą ładnie, płynnie, nawet jak jest dużo białego (np. śnieżyca, wybuchy)?
- Czy można ładnie płynnie puścić film na tv na pełen ekran lub prezentacje na projektor w dobrej jakości?
- Bateria słyszałem że do 48h?
- Czy jak podłączę obojętnie jaką klawiaturę bądź mysz USB to będzie od razu działać, czy trzeba za każdym razem coś instalować (jakieś sterowniki)?
- Czy dzięki GPU szybciej się renderują strony?
To by było chyba na razie na tyle. Czekam na odpowiedzi, bo mam dobrą ofertę i zamierzam wkrótce kupić, ale chcę się jeszcze upewnić.