witam, mam mda compact z ery,
dzwoniąc wybieram z książki telefonicznej obojętnie jakie nazwisko, czy imię, zawsze w trakcie wybierania numeru i poźniej rozmowy wyświetla mi się imię innej osoby, to jest pierwszej w książce telefonicznej, może ktoś się z tym zetknął i temu zaradził, może znaczenie ma, że najczęściej wdzwaniam się na na nr dostępowy, który mnie przekierowuje na właściwy numer, tzn mam zapisany w książce telefonicznej nr w konwencji nr dostępowy i właściwym, a pomiędzy nimi literka p,
i jeszcze jedno
zainstalowałem HTC_Magician_BT_Upgrade, pojawiło się więcej opcji, może ktoś mi je wyjaśni: tj np root directory i przede wszystkim funkcje audio, pozstałe chyba rozumiem, pojawił się też 2 ikonki: bluetooth audio disabled lub enabled i hands free, rozumiem co znacza, ale kompletnie nad nimi nie panuje, wlaczaja sie same itp, mam tez zainstalowana wtyczke DKtoday i korzystam z opcji bt headset control, ale nie za bardzo mi działa, może ktoś mi doprecyzuje jak ma działać? przejrzałem forum i poza ogólnymi informacjami nic nie znalazłem