Dane kontaktu w Delivery Notification i Kto tam? w Erze

• 6 Odpowiedzi
  • 747 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 17, 2006, 07:30:43 »
Pod adresem http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=42696&start=0 kolega Saman-cz z Czech opublikował doskonałą aplikacyjkę, która zmienia numer w SMSie z Delivery Notification na dane kontaktu, do któego dostarczony został nasz SMS. Aplikacja jest doskonała.

Obecnie namawiamy tego kolegę na forum XDA na rozwiązanie problemu z usługą Kto tam? w Erze, czyli modyfikację SMSa z nieodebranymi połączeniami, żeby także pokazywał dane kontaktu jeżeli numer jest w książce adresowej naszego PDA.

Niestety kolega napisał, że potrzebne jest większe zainteresowanie tematem, żeby chciało mu się wprowadzić taką funkcję. W związku z tym, zapraszam do odwiedzin wątku i dopisania zapotrzebowania na taką funkcję. Skorzystamy wszyscy.

Pozdrawiam,
Kotek

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 20, 2006, 18:13:36 »
No to udalo sie w koncu samana namowic. Pod tym adresem powyzej jest nowa wersja. Dziala :)

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 22, 2006, 00:40:12 »
Uff, naprawdę spoko gość, możemy sobie pogratulować :)

*

Offline dtech

• **
  • 205
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 22, 2006, 09:34:51 »
Faktycznie super dziala :)

*

Offline literat

• 428
  • Sprzęt: Obecnie na etapie poszukiwań
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 22, 2006, 12:09:20 »
Na MDA 4 w Plusie z usługa Kto Dzwonił również działa ! Tego mi bardzo brakowało :)

*

Offline Arrow

• *
  • 50
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:49:54 »
Sorry że pisze w tym temacie ale chyba nie mam sensu zakładać nowy temaw wiec zapytam tutaj poniewasz szukalem jak dziki i nie znalazlem, wiec pytam: Czy istnieje mozliwosc zmiany koloru diody w HTC Wizard poniewaz, diode niebieska widac znacznie lepiej niz standardowo ustawiona pomaranczowa, wydaje mi sie ze diodami steruje soft wiec taka zmiana powinna byc mozliwa, prosze o odpowiedz

*

Offline literat

• 428
  • Sprzęt: Obecnie na etapie poszukiwań
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 23, 2006, 10:53:32 »
Cytat: "Arrow"
Sorry że pisze w tym temacie ale chyba nie mam sensu zakładać nowy temaw wiec zapytam tutaj poniewasz szukalem jak dziki i nie znalazlem, wiec pytam: Czy istnieje mozliwosc zmiany koloru diody w HTC Wizard poniewaz, diode niebieska widac znacznie lepiej niz standardowo ustawiona pomaranczowa, wydaje mi sie ze diodami steruje soft wiec taka zmiana powinna byc mozliwa, prosze o odpowiedz

Chyba powienieneś jednak założyć nowy temat bo wątpię czy ktoś kogo interesuje zmiana koloru diody zajrzy tam gdzie piszą o oprogramowaniu :(