Mniej więcej coś takiego...
-------------------
Mam:

-------------------
Chcę mieć:

-------------------
Co tu siedzi:
1. SPB Phone Suite / SBSH Phone Weaver
2. SPB Weather (SBSH fajne, ale nie tak łatwo dane z innych źródeł pobierać - za to dokładniej znacznie wskazuje aktualną pogodę - dzięki info ze stacji METAR)
3. SPB Diary (bez tego u mnie ani rusz, na razie lepszego zamiennika nie znalazłem)
4. SPB Pocket Plus (jako miejsce na ikonki z programami - może wsadzę coś bardziej bajeranckiego jak iLauncher (wtedy większe ikony + kilka kart z nimi - przewijanie paluchem).
Różnica - pierwszy plugin na Tudaju... SPB Phone Suite (druga fotka) oferuje super finger-friendly ikonki oraz szybki photocall (z rozwijanej listy). Niestety - jak dla mnie obsługa profili to nie to... Zwłaszcza chodzi mi o kalendarz. Tutaj jedynie zmiana profilu gdy wpis mam jako ZAJĘTY i tyle.
Na pierwszej fotce na górze jest SBSH Phone Weaver - jeśli chodzi o automatyczne profile - jak dla mnie wymiata. Niestety - te ikonki od ilości SMS, Email, Nieodebrane (i kilka innych, których nie potrzebuję) są jak widać - w rozmiarze, że ciężko nawet po piwie pisadłem w nie trafić, heh. Jedynie te od BT, WiFi i GSM da się duże ustawić pod palucha. No i brak tego superaśnego, rozwijanego PhotoCall... Ech - może ktoś skleci z tych dwóch świetnych aplikacji jedną?

Oczywiście tapeta do wymiany. S2U2 zapodany więc coś ładnego też będzie i zegar ładny. Jestem świerzo po instalacji romu nowego i lada chwila znowu wrzucam rom, więc nie bawię się w tapety, dźwięki, kolory etc. Przy konfigu jak na fotkach mam wszystko co potrzebuję pod palcem (bez rysika... zwykle...). Chętnie bym również dał troszkę większe ikony (te na górze - a'la zakładki) w SPB Diary - da się?