jak to zrobic?

• 9 Odpowiedzi
  • 645 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline crowM

• *
  • 95
  • Sprzęt: HTC TyTn
jak to zrobic?
« dnia: Wrzesień 28, 2006, 19:52:00 »
jak zrobic zeby dzwiek alarmu (budzika) zawsze dzialal bez wzgledu na to czy telefon jest wyciszony czy ma wlaczona vibre? chodzi mi o to ze wyciszam calkowicie telefon na noc ale chce zeby rano obudzil mnie alarm.
pozdrawiam
crowM

zapomnialem napisac ze ma WM5.0 na TyTn

jak to zrobic?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 28, 2006, 19:56:01 »
A próbowałeś "tapnąć" na ikonkę zasięgu ?? reszte bedzie pisać.

*

Offline crowM

• *
  • 95
jak to zrobic?
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 28, 2006, 20:01:14 »
czyli tylko tak mozna to ustawic zeby dac ring type: none a dzwiek zostawic poglosniony?

jak to zrobic?
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 28, 2006, 21:16:43 »
mozna wgrac lepszy budzik : • PocketWakeUp

tez

mozna wgrac prog • SMARTFilter v1.3
i na noc nie wyciszasz dzwiekow tylko odpalasz filtrowanie polaczen
i ustawiasz zeby odzucal niechciane :) ja tak mam
na nocke odpalam profil ktory blokuje wszystkie tel prywatne czy nie z listy kontaktow czy nie :) wszystkie mam
ale dla kaprysu mozna sobie ustawic np ze budzic cie moze tylko zona albo szef :P zalezy od sytuacji

*

Offline Microsoft Warrior

• 310
  • Sprzęt: HTC BRAVO 2.1
Re: jak to zrobic?
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 29, 2006, 00:06:43 »
Cytat: "crowM"
jak zrobic zeby dzwiek alarmu (budzika) zawsze dzialal bez wzgledu na to czy telefon jest wyciszony czy ma wlaczona vibre? chodzi mi o to ze wyciszam calkowicie telefon na noc ale chce zeby rano obudzil mnie alarm.
pozdrawiam
crowM

zapomnialem napisac ze ma WM5.0 na TyTn

Może zle zrozumiałem twój probelem. Wiciszasz telefon w nocy bo chcesz spac a ktoś do ciebie dzwoni. To jak tapniesz na ikonke dzwięku to wycisz tylko dzwieki telefonu a dzwieki urzadzenia pozostaw tak jak sa.
Proste a skuteczne

*

Offline crowM

• *
  • 95
jak to zrobic?
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 01, 2006, 22:39:47 »
a czy jest taki program ktorym bedzie dzialal jak profile (np jak w telefonach siemens)? chodzi mi o to zebym mial kilka gotowych profili i zebym mogl  po jednorazowym skonfigurowaniu przelaczac sie miedzy nimi. chcialbym np na noc zeby alarm dzialal na pelna glosnosc a polaczenia odbywaly sie tylko jako jedno ktociotki sygnal i vibra. oprocz tego chcialbym zebym w zaleznoci od profilu mogl filtrowac polaczenia ale nie tak jak polecal Emil_rosa (ze jak  ktos dzwoni to go zrzuca) tylko po prostu zebym nie slyszal ani wibry ani dzwonka. troche to wszystko zagmatwane ale w starym siemencie (sl45i, cx65, cxv70 -te mialem i mialy ta opcje) moglem sobiue tak skonfigurowac. bylbym nawet gotow kupic taki program ale czy istnieje cos takiego???
pozdrawiem
crowM

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
jak to zrobic?
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 02, 2006, 07:12:29 »
Cytat: "crowM"
a czy jest taki program ktorym bedzie dzialal jak profile

sprawdź PhoneAlarm

*

Offline crowM

• *
  • 95
jak to zrobic?
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 02, 2006, 18:16:49 »
bawie sie PhoneAlarm i widze ze w zasadzie przy pomocy tego programu moglbym ustawic to o co mi chodzi ale czy jest jakas mozliwosc zeby on nie dodawal tych wszystkich swoich ikon na Today tylko ikone zmiany profili? a moze jakis inny program? :)

jak to zrobic?
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 02, 2006, 18:40:35 »
no z today to chyba mozna ta wtyczke wylaczyc w ustawieniach today druga zakladka z wtyczkami

*

Offline crowM

• *
  • 95
jak to zrobic?
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 02, 2006, 22:09:49 »
tylko ja wlasnie nie chce wylaczyc wtyczki tylko wszystkie ikony z tej wtyczki oprocz ikonki profili