Jak pozbyc sie "gratisow" od O2 ?

• 5 Odpowiedzi
  • 611 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« dnia: Maj 06, 2006, 19:49:35 »
Mam MDA IIs od O2 i na pokladzie 2003SE i chcialbym sie pozbyc glownie znaczku O2 na gornej belce...

Czytalem gdzies kiedys wczesniej ze trzeba zrobic hr a zaraz po tym sr i bedzie po sprawie jednak zastnawiam sie czy nie da sie zrobic tego w jakis inny sposob - nie chce instalowac od zera wszystkiego i stracic paru danych (caly czas nie rozumiem jak sie robi backup i co on zawiera :( ):oops:

Wiec da sie jakos to przeskoczyc?

*

Offline indian

• 823
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 06, 2006, 20:02:24 »
Sprawdz w rejestrze klucz /HKLM/init Wystarczy pousuwac zbedne wpisy.

*

Offline kocyk

• **
  • 178
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 06, 2006, 21:07:05 »
kurde... w rejestrze powiadasz.... tylko ze ja nie jestem az tak dobry :?... Chyba ze pomoglbys i podalbys jakies szczegoly :)

*

Offline indian

• 823
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 06, 2006, 21:27:22 »
Uruchamiasz jakis edytor rejestru,np. PHM Regedit i rozwijasz galaz HKEY_LOCAL_MACHINE,zaznaczasz init i widzisz spis wszystkich programow uruchamianych przy starcie (LaunchXX -> Nazwa_programu).Teraz musisz wyniuchac ktora nazwa odpowiada za to Twoje O2 i usunac.
Zalecana jest ostroznosc w usuwaniu na chybil-trafil ;) Nie dotykaj shell.exe,device.exe,gwes.exe,updatexip.exe,shell32.exe,services.exe,connmgr.exe,srvtrust.exe

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 07, 2006, 00:18:37 »
Zrob twardy reset i jak juz sie odpali to przed tym jak zaczyna instalowac cos z pamieci ROM zrob soft reset i po klopocie

*

Offline indian

• 823
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 07, 2006, 07:53:05 »
Cytat: "sirozy"
Zrob twardy reset i jak juz sie odpali to przed tym jak zaczyna instalowac cos z pamieci ROM zrob soft reset i po klopocie

Kolega wlasnie nie chce robic hard resetu.