Jak naladowac mojego MDA II ?

• 8 Odpowiedzi
  • 583 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 17, 2006, 00:52:48 »
witam
w moim MDA II zostalo uszkodzone gniazdo USB, ladowania... mialem jakas taka inna ladowarke bo widzialem ze we wtyczce jest wiecej pinow. no i ta ladowarka udawalo mi sie go jakos naladowac poprzez gniazdo ktore jest z tylu ( a propo od czego sluzy? ). tyle ze jest troche szersze i po jakims czasie  ladowarka sie rozsypala... Kupilem nowa ale ten numer juz nie przechodzi.... jak naladowac palma? a moze sama baterie,. jesli tak to podpowiedzcie cooos.
pozdrawiam

*

Offline kgx

• **
  • 199
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 17, 2006, 01:31:51 »
a gdzie w mda2 jest gniazdo usb ?

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 17, 2006, 07:34:13 »
A nie lepiej byłoby wymienić gniazdo?? Pogadaj z Adziosem zrobi Ci szybko i tanio.  :D

*

Offline sp4jkk

• 322
    • http://www.odkurzacze.elk.pl
  • Sprzęt: HTC ONE V, Nokia E51 i E52
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 17, 2006, 11:20:16 »
Cytat: "ajed"
A nie lepiej byłoby wymienić gniazdo?? Pogadaj z Adziosem zrobi Ci szybko i tanio.  :D

Potwierdzam, Adzios wymienił mi gniazdo w moim XDAII. Zostawiłem u niego pda, pojechalismy z żoną coś zjeść i po 2 godz. telefon, że pda już zrobione. Całość 200 zł. Polecam to zrobić, bo któregoś razu możesz spalić sobie płytę główną i wtedy to już .... sam wiesz.
SPV M3100 był, był Samsung Omnia. Była Omnia jest Nokia E51 i E52 oraz HTC ONE V. Do nawigacji jest Lark 50.2.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 17, 2006, 11:31:56 »
200 zł :?:
to chyba nie tanio, ale nieznam się  :oops:
bo szybko to na pewno
ale biorąc pod uwagę fakt, że Twórca wątku w lokalizacji wpisał UK to raczej wątpię w szybka naprawę w PL  :lol:

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 17, 2006, 20:12:51 »
wiec ponawiam pytanie...
jak naladowac ta baterie,. W sumie za 40funtow zlozono mi propozycje naprawy tego zlacza. myslalem ze duzo, ale widze ze cena jak najbardziej biorac pod uwage ze to markowy serwis. tak czy siak przeraza mnie termin ( 9 tygodni ) .tym przydupasom nigdy nigdzie sie nie spieszy....
Jak naladowac ta baterie, bo bez tego sprzetu jak bez glowy reki i sam nie wiem czego jeszcze...

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 17, 2006, 21:06:32 »
kupić stacje dokująca ;)
SDTV team

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 17, 2006, 21:58:14 »
oooooo i to juz jest wyjscie. rozumiem ze stacja dokujaca synchronizuje sie z palmem przez to lacze z tylu? bo widzialem inne stacje, ktore to laczyly sie wlasnie przez lacze usb... ale moze sie myle.

« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 17, 2006, 22:06:30 »
nie o tym myslalem,  z synchronizacja  będa wciąż problemy, ale baterie mozna wyjąć z  MDA i wsadzic  do zlącza dla baterii rezerwowej  w stacji dokującej
SDTV team