TheArt
Człowieku, CO TY WYPRAWIASZ ?!?, prześledziłem wstawiane przez Ciebię wątki i widze że zadajesz pytania na poziomie Palmtopowej zerówki. Przecież odpowiedzi na pytania które zadajesz są nawet w instrukcji obsługi, że już o dziale dla początkujących nie wspomne! To jedno a drugie to to że MDA jest jak MediaMarkt nie dla idiotów. Więc jeśli nie radzisz sobie z tą zabawką to proponuje zakup Noki2300 lub czegoś w tym typie. Nie powinieneś mieć z nią problemu chociaż nigdy nic nie wiadomo. Jeśłi chodzi o domniemane czepianie się ciebie przez Admina... Człowieku powinieneś w tej chwili biegać do najbliższego sklepu, i zamawiać jakąś firme kurierską, aby wysłać mu minimum zgrzewke piwa , lub jakiegoś innego środka uspokajająco-rozluźniającego. A wiesz dlaczego

Poza tym forum jestem userem jeszcze na kilku innych, między innymi na Matraxie który również zajmuje się fonami. I wierz mi że tam twój pierwszy wątek poleciałby bez ostrzeżenia, za drugi miałbyś zablokowane komentarze na minimum dobe, a po 3 cim dostałbyś BAN-a.
Rozumiem że zaraz po zakupie Palma można nie wiedzieć co i jak, ale kultura i poszanowanie czasu innych karze najpierw zerknąc do isntr. obsł. lub poprzeglądać już istniejące Post i odp. na nie a dopiero jeśli nic nie znajdziesz zawracać głowe innym. Bo to co robisz to nic innego jak zawracanie Du*y. Czym innym jest zadanie pytania na które prawie nikt lub nikt nie zna odp. i wtedy można wspólne próbować jakoś to rozwiązać jednocześnie poszerzając swoją wiedze, ale odpowiadanie poraz któryś na banalne pytania tylko denerwuje ! To tak jakby do ciebie co chwila ktoś dzwonił z pytaniem ile to jest 2+2 , mało tego , podczas twojej rozmowy z kims innym tez wtrącał sie do rozowy i zadawał pytanie a ile to jest 1+3.
Prosze, zweryfikuj swoje pytania o o FAQ/Instrukcje i zadawaj je dopiero wtedy, bo w innym wypatku zostanies pewnie uznany za forumowego trola i Admin przestanie się z Tobą pieścić, a jednyne na co zasłużysz to totalna ignorancja ze strony innych forumowiczów. Jak to ktoś kiedyś powiedzał "Myślenie ma przyszłość", zastanów się nad tym stwierdzeniem.
Mimo wszytstko pozdrawam