Mnie też to bardzo interesuje czy jest jakaś opcja aby przy włączonym BT w MDA III nie załączał sie co chwilę ekran. Poza tym zauważyłem, że gdy mimo prób ze strony Mda III załączania ekranu ,ja go mimo wszystko wygaszam, to również "wygasza" się BT. Mam na myśli sytuacje w której po włączeniu PDA górnym przyciskiem zasilania moduł BT jest na chwile tak jakby uśpiony, po czym dopiero po chwili się wybudza i zaczyna funkcjinować normalnie. Generalnie by mi to nie przeszkadzało gdyby nie taki oto problem ze słuchawką BT czy zestawem głośnomówiącym działającym po BT: po wejsciu do auta, po przekręceniu kluczyka zestaw załącza się lecz nie odnajduje MDA do czasu gdy nie załączę na chwilę ekranu. Potem jednak gdy chcę wyłączyć podświelenie ekranu aby bateria się szybko nie wyczerpała, ekran sam co chwilę się podświetla i wygasza, podświetla i wygasza.... Znalazłem jakiś półśrodek aby temu zaradzić. Otóż po podświetleniu ekranu można jeszcze raz nacisnąć i dłużej przytrzymać przycisk zasilania i wyłączyć nie ekran a samo podświetlenie ekranu. Tak więc BT będzie cały czas aktywny, ale jest kolejny prblem bo w tym trybie bez podświetlenia nie ma blokady klawiszy. I robi się błędne koło. Może ktoś z Was wie jak rozwiązać ten problem aby były spełnione te 2 warunki: 1. Moduł Bluetooth działał czały czas mimo wyłączenia podświetlenia ekranu, 2. Aby równocześnie była aktywna blokada klawiszy
Dzięki