Internet w Qtek 9000 (SPV m5000)

• 2 Odpowiedzi
  • 469 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 23, 2006, 23:21:01 »
LUDZIE POMOCY!!
po bardzo niskiej cenie dostałem tego qteka (a konkretnie spv M5000), w wersji angielskiego orange'a.
Sprzęt bardzo mi się podoba bo ma służyc do tego o czym autor artykułu na pda napisał, że najbardziej się przyda --> internet i poczta, dzwonienia praktycznie nie będzie.

Pytania za 100 punktów i skrzynkę piwa warte --> 1. Jak aktywowac internet/pocztę w tym telefonie? (mam tą "internetową" kartę sim z plusa)
2. czy jest może do tego polski soft?

pozdrawiam serdecznie i błagam o pomoc,

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 23, 2006, 23:45:13 »
Jak ustwić pocztę/internet ---> FAQ i dział dla początkujących ( zawsze jest tak samo)
Polski Soft - chodzi Ci o zmianę jezyka masz dwa rozwiązania albo kupujesz ( okolo 100 zł) albo za free  w
tym wątku.
Poproszę krzyneczkę bialego żywczyka  :))
Te 100 punktów tym razem daruję ( ale w Warszawie mogę pomóc)
PS To urzadzenie to Pocket PC Phone Edition a nie Smartphone ( niewłaściwy dział)
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2006, 15:02:55 »
wracając jednak do poczty i internetu  :P

To ja nie mam w tym telku zwykłej karty sim. Mam to cholerstwo co plus sprzedawał do laptopów (ze stałym abonamentem) i to chyba troszkę zmienia realia.
a co do polskich krzaczków --> nie mając netu nie mogę tego ściągnąc.

Słuchaj, jas_pik, jeśli dalej masz ochotę na tą rzeczoną skrzynkę browaru i podjąłbyś się zaprogramowania mi tego cholerstwa to odezwij się do mnie na PW i się po prostu umówimy jakoś.
Mnie to albo przerasta albo.... kurde nie wiem.