Instrukcja MDA

• 8 Odpowiedzi
  • 652 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Instrukcja MDA
« dnia: Grudzień 30, 2005, 10:05:03 »
Ma ktoś może lub wie skąd ściągnąć instrukcję (najlepiej polska lub angielska) do telefonu MDA??

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
Instrukcja MDA
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2005, 10:15:37 »
a o którego kontretnie MDA Ci chodzi
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

Instrukcja MDA
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2005, 10:30:46 »
Chodzi mi o MDA I

*

Offline lipciopda

• 6801
Instrukcja MDA
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 30, 2005, 10:55:24 »
a to ci sie nie przyda bardziej niz instrukcja?
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=7289

*

Offline tomson

• **
  • 198
  • Sprzęt: Note 2
Instrukcja MDA
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 30, 2005, 11:02:37 »
Podaj adres mailowy to ci wyśle.

Instrukcja MDA
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 30, 2005, 11:28:10 »

Ja też, ja też, ja też, :)
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 07, 2006, 21:23:24 »
Jeżeli mogę prosić to będę również wdzięczny za instrukcję do MDA I. Mój adres bebun@wp.pl  Tak nawiasem mówiąc czy nie byłoby super gdyby nasz pdaclub miał w dziale download instrukcje do różnych urządzeń których ta strona dotyczy?

Nawiasem mówiąc nie namawiam do łamania praw autorskich i do skanowania do 5 rano instrukcji. Jeżeli są gotowe to dobrze by było zgromadzić je w jednym miejscu. Nie jestem zwolennikiem robienia czegoś szybko i nie mówię aby administratorzy natychmiast umieszczali instrukcje bo ktoś na forum tak zaproponował. Można napisać post proszący użytkowników o nadesłanie na konkretny adres instrukcji - co w znacznym stopniu ułatwi życie adminom oraz zaoszczędzi im trochę czasu.

Drugą sprawą jaka mnie boli to brak bazy danych urządń PDA/MDA. Fakt jest to jeszcze bardziej czasochłonne natomiast też jest na to jakieś rozwiązanie. Swego czasu uczestniczyłem w tworzeniu bazy telefonów na stronie www.telefon.gsm.pl . Administratorzy prosili użytkowników o nadsyłaniem mailami danych technicznych w/w urządzeń. Po krótkiej weryfikacji pojawiały się na stronie. W przeciągu ok. 1,5 miesiąca powstała baza licząca ponad 50-70 % dostępnych na rynku telefonów  W związku z tym można umieścić specjalny szablon według którego będą przekazywane dane na temat urządzeń PDA/MDA. Czekam na konstruktywną odpowiedź czy pomysł jest dobry czy do bani?

*

Offline lipciopda

• 6801
Instrukcja MDA
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 07, 2006, 21:32:50 »
pewnie, ze byloby super - ale sa na razie inne, wazniejsze sprawy niz uzupelnianie dzialu download - a po drugie czy nie slyszlaes o czyms takim jak prawa autorskie? nie mozna od tak wziac instrukcji i jej zeskanowac - jesli nie udostepnia jej producent sprzetu to nic z tego

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
Instrukcja MDA
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 07, 2006, 21:44:02 »
no ale część z nich jest w pdf'ach
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'