instalacja wm2005

• 8 Odpowiedzi
  • 566 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

instalacja wm2005
« dnia: Październik 01, 2006, 11:48:06 »
witam
jestem poczatkujacy wie prosze o wyrozumialosc.jezeli ktos moze mi pomoc to bede bardzo wdzieczny a za teksty ze poszukaj sobie albo ze juz bylo z gory dziekuje :)
ale przejde do rzeczy
mam qtek 2020
ROM version: 1.60.00WWE
ROM date: 12/03/03
Radio wersion: 1.10.00
Protocol version: 1337.18
ExtROM: 1.60.21.
mam wm2003
wiec przeszperalem forum(az do 63 strony) znalazlem kilka tematow ale linki tez czasami nie dzialaja, czasami nie kumam wszystkiego a chcialbym sobie wgrac wm2005 bo mnie wkurza ze czasami niewiadomo czemu trace wszystko i mi sie system odpala z romu.i moze ktos robil cos podobnego niedawno i by mi podeslal pliki ktore by pasowaly do mojego sprzetu lub linki do plikow zebym sobie wgral i sam zobaczyl tego wina bo nie wiem tez do konca po lekturze forum czy jest dobry:)
dziekuje za pomoc
moze ktos jeszcze cos doradzi
pozdrawiam

*

lucass

instalacja wm2005
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 01, 2006, 12:02:10 »
to edytuj tesh na normalne słowo z języka polskiego bo nash jush wkusha takie tesh....

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
instalacja wm2005
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 01, 2006, 12:19:58 »
Dla Ciebie w chwili obecnej najlepszym rozwiązaniem będzie znalezienie dobrego programu do Backupu i już.
Jesli liczysz że przy tej wiedzy którą w tej chwili posiadasz zmienisz bez problemu ROM to muszę Cię rozczarować - możesz zostać z drogim przyciskiem do papieru - bo uwalisz ROM.Jeśli podam Ci linka do romu - to po godzinie będziesz pisal posty iż sprzęt zawisł Ci w bootloaderze i nic nie można zrobić - a tak to właśnie może się stać. WM5.0 na MDA 2 nie zostało zrobione oficjalnie lecz przez grupę zapaleńców którzy bez przerwy to rozgryzają a producenci nie wspierają ich dzialań - a można powiedzeć iż stawiają przeszkody ( Lock,Cid, region ID)
W przyklejonym wątku jest wszystko co jest potrzebne do zmiany ROM- na WM5.0 , a wszystkie narzędzia i dodatki znajdziesz na Buzzdev.net ( wymagana jest znajomość angileskiego, rejestracja i kilka godzin na wchłonięcie wiedzy). Dopiero kilka dni temu udało się doprowadzić do tego iż szybkość WM5.0 jest zblizona do PPC2003SE na tym sprzęcie.
A po rozumnym przeczytaniu 63 stron nie powinieneś już pisać takich postów.
Ewentualnie poszukaj kogoś kto wgra Ci system - ale wiedza jak wiesz kosztuje - i pewnie będziesz musial za to zaplacić. ]:>
potrzebna zgoda

instalacja wm2005
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 02, 2006, 01:00:20 »
wiec to po przeczytanie tego i owego juz wiem:)a to ze uwale rom...jednak zaryzykuje...bo wole zostac z niczym ale nauczyc sie czegos niz placic komus:)a pozniej bede sluzyl pomoca innym zaczynajacym przygode.Licze ze jednak znajdzie sie ktos kto mnie wesprze:)

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
instalacja wm2005
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 02, 2006, 08:13:22 »
Poczytaj jeszcze trochę na www.xda-developers.com , a romy do WM5.0 znajdziesz u  Buzz'a (download wymaga rejestracji)
potrzebna zgoda

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
instalacja wm2005
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 02, 2006, 10:11:19 »

*

Offline Microsoft Warrior

• 310
  • Sprzęt: HTC BRAVO 2.1
instalacja wm2005
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 02, 2006, 18:28:18 »
klejus
U mnie na kompie mam archiwum 500mb z wieloma romami i ext i splash i innymi d****elami do qteka 2020. Skąd jesteś? Bo wysyłać ci sie tego nie oplaca

instalacja wm2005
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 02, 2006, 23:32:37 »
jestem z elblaga.ale co bys mogl mi to wyslac np poczta?:)kase za paczke bym oddal oczywyscie

instalacja wm2005
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 03, 2006, 00:28:48 »
ano i ten watek czytalem.jest tam np takie ftp ale za cholere nie wiem np jakiego roma sobie wgrac zeby usprawic mojego qteka:)bo niektore sa stare inne nie wiem jakie;)