Instalacja AS

• 3 Odpowiedzi
  • 548 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mii

• 16
  • Sprzęt: HTC Himalaya,  HTC Victor
Instalacja AS
« dnia: Listopad 04, 2006, 14:10:09 »
Witam mam problem chcialbym zainstalowac AS na kompie na uzcelni ale jes problem bo konto uzytkownika jest z ograniczeniami wiec.
podczas instalacji ......podczas konfigurowania instalacji ( na samym poczatku kiedy pojawia sie okno install shield)nie moze odnalzec pliku ActiveSyng 4.0.msi. dodam ze mam dostep do dysku sieciowego Z: ;-) wszystkie inne programy instalowalem je z tamtej lokalizacji ale z as jest inaczej wiec zastanawiam sie czy jest jakis sposob zeby obejsc ten problem bo z tego co mi sie wydaje polega on na tym ze nie mam po prostu dostepu do temu wiec czy moze ma ktos rozpakowanego as a raczej to co powinno byc w tempie ....Oraz :)....... czy znacie moze jakis program do rozpakowania tego pliku instalacyjnego tak zebym mogl sobie to ewentualnie poprzenosci na swoj dysk i w koncu zainstalowac ;-) ?????????

Re: Instalacja AS
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 04, 2006, 15:52:31 »
Cytat: "mii"
czy znacie moze jakis program do rozpakowania tego pliku instalacyjnego tak zebym mogl sobie to ewentualnie poprzenosci na swoj dysk i w koncu zainstalowac ;-) ?????????

Winrar
http://www.winrar.pl/download.html

*

Offline bikekowal

• 13104
Instalacja AS
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 04, 2006, 15:57:02 »
Jeśli jest to sieć zabezpieczona, a Ty nie masz uprawnień administratora to będziesz mógł korzystać z AS tylko jako GOŚĆ. Nie będziesz miał możliwości synchronizacji danych.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Instalacja AS
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 04, 2006, 16:00:28 »
Ale będzie miał internet a synchronizacje bedzie mógł wykonywać przez niego. Opisy takiej synchronizacji znajdziesz na stronie głównej w artykułach.