gps na kablu

• 5 Odpowiedzi
  • 788 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gps na kablu
« dnia: Lipiec 28, 2006, 15:40:21 »
przede wszystkim chce sie przywitac na poczatek

jestem zdecydowanie NOWY - zarówno  jesli chodzi o staż na tym forum jak i o posiadanie PPC

wiec mówie ogólne : dziendobry !!

posiadam MDA II , Qtek 2060 z Ery . kupiłem jako ciekawostke, po namowach kolegi ( chciałem zmienic telefon komórkowy na jakis z symbianem ) . jestem przeszczęsliwy,ze nabyłem to małe urządzonko. Pierwsza rzecz jaka mi wpadła do głowy to oczywiscie navi w samochodzie.

Zdecydowałem sie na odbiornik gps na kablu, poniewaz wybrałem uchwyt Brodit , do tego modelu własnie, który wyposazony jest w ładowarkę i złacze ps2 . w zwiazku z tym mam pytanie - ajkie polecacie odbiorniki na kablu. z tego co widze, to jest to raczej starsze rowiązanie od BT i odbiorniki sa dość słabe. ale przy okazji tanie :P czy mozecie polecic jakies nieżłe, sprawdzone modele ?

Re: gps na kablu
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 28, 2006, 15:51:09 »
Cytat: "chudej"

jestem zdecydowanie NOWY - zarówno  jesli chodzi o staż na tym forum jak i o posiadanie PPC

posiadam MDA II , Qtek 2060 z Ery . kupiłem jako ciekawostke, po namowach kolegi ( chciałem zmienic telefon komórkowy na jakis z symbianem ) . jestem przeszczęsliwy,ze nabyłem to małe urządzonko. Pierwsza rzecz jaka mi wpadła do głowy to oczywiscie navi w samochodzie.

Zdecydowałem sie na odbiornik gps na kablu, poniewaz wybrałem uchwyt Brodit , do tego modelu własnie, który wyposazony jest w ładowarkę i złacze ps2 . w zwiazku z tym mam pytanie - ajkie polecacie odbiorniki na kablu. z tego co widze, to jest to raczej starsze rowiązanie od BT i odbiorniki sa dość słabe. ale przy okazji tanie :P czy mozecie polecic jakies nieżłe, sprawdzone modele ?

ni ten dzial

jest dzial o GPS nizej tam szukaj

my tu tylko na wizardzie sie znamy :D i innych ppc z phone edition :P

gps na kablu
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 28, 2006, 16:14:57 »
ups.... jak pisałem - nowy jezdem

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
gps na kablu
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 28, 2006, 17:51:10 »
Kupisz GPS na kablu - taniutki z SIRF II za około 120 zł, możesz znaleźć taką myszkę z chipem SITRF III ( kablową) w granicach 270 zł. - Taka myszka będzie działała wyłącznie w samochodzie - z tym uchwytem - nawet w  nowszych lapkach też już jej nie podłaczysz. Jako przeciwwaga z BT to za okolo 320 zł nabywasz Nokię z SIRF III z BT możesz używać na spacerach i prowadzi jak po sznurku .
Oczywiście szanujemy twój wybór :))
potrzebna zgoda

*

Offline Microsoft Warrior

• 310
  • Sprzęt: HTC BRAVO 2.1
Re: gps na kablu
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 28, 2006, 22:24:31 »
Cytat: "chudej"

Zajrzyj na http://wszystko.tk/ i wszystko stanie sie jasne

gps na kablu
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 31, 2006, 15:02:28 »
nie mam zamiaru zmieniac pda, przynajmniej narazie, weic BT i nie jest potrzebny.
wiec kabel mi nie przeszkadza, a cena 120 pln jest dla mnie baaaardzo przyjazdna. nie wiem tylko gdzie znalesc tak tani gps - allegro niestety nie schodzi ponizej 180

Wirexzaraszam Cie kiedyś na "moje" fora, zapytasz o coś np. na temat CA - tez Ci pomogę tym linkiem