Formatowanie i Wgranie nowego softa

• 10 Odpowiedzi
  • 678 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 01, 2006, 12:57:20 »
Witam mam od niedawna  MDA I chcial bym wgrac nowego softa i zrobic formata. ale niemam pojecia jak sie do tego zabrac. czy mogl by mi ktos dac dokladna instrukcje ??:>

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 01, 2006, 14:33:22 »
Poszukaj na Forum - temat był wałkowany x razy.

*

Offline lipciopda

• 6801
Re: Formatowanie i Wgranie nowego softa
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 02, 2006, 08:37:33 »
Cytat: "Karol_Driver"
Witam mam od niedawna  MDA I chcial bym wgrac nowego softa i zrobic formata. ale niemam pojecia jak sie do tego zabrac. czy mogl by mi ktos dac dokladna instrukcje ??:>

tu masz wszystko
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Wallaby

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2006, 08:40:44 »
Lutek - jak masz tak odpowiadac to lepiej wogole nic nie pisz... nie mowie tego zlosliwie ale tylko przeszkadzasz - jak nie ma zadnej odpowiedzi to ludzie ktorzy chca pomoc szybciej znajda watek

*

Offline Lutek

• 677
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 02, 2006, 12:20:27 »
Cytat: "lipciopda"
Lutek - jak masz tak odpowiadac to lepiej wogole nic nie pisz... nie mowie tego zlosliwie ale tylko przeszkadzasz - jak nie ma zadnej odpowiedzi to ludzie ktorzy chca pomoc szybciej znajda watek

No cóż, a co Ty na to:

poza mitami jest jeszcze opcja szukaj na forum

informacje znajdziesz na stronie http://www.pdaclub.pl oraz http://www.pdaclub.pl/forum

opinie uzytkownikow masz na forum (tooony) - wystarczy poczytac forum - wpisz sobie model w pole szukaj i czytaj

co do tego typu obudow to wystarczy przejrzec nasze archiwum - bylo o nich wielokrotnie

A teraz zagadka. Czyje są to wypowiedzi na Forum?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 02, 2006, 12:35:52 »
:shock:  :evil:
Lutek  :!:  ale pojechałeś po moderatorze  :twisted:
 :D

Re
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 02, 2006, 13:16:14 »
Dzieki wam juz sobie poradzilem  :D

*

silentjob

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 02, 2006, 18:58:43 »
Panowie, spokojnie...

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 03, 2006, 04:39:36 »
Lutek - nastepnym razem wysil sie do przeczytania lub zacytowania calych watkow, a nie urywkow... bo w 90% przypadkow nawet jesli cos takiego napisze to pozniej znajduje sie szczegolowa odpowiedz

poza tym zapewniam cie, ze bylbym najszczesliwszym facetem na Ziemii gdybys zamiast toczyc piane zajal sie odpisaniem chociaz na kilka watkow - spalbym o godzine dluzej

nigdy nie udzielam odpowiedzi, ktora nic nie wnosi osobie nowej na forum - bo taka ma prawo czegos nie wiedziec - zdarzaja sie wyjatki jak ktos swiadomie i z premedytacja lamie regulamin - zaklada po 10 watkow, nie czyta odpowiedzi itp. - troche spokojniej chlopie bo ja klocic sie nie mam czasu... nie pamieta wol jak cieleciem byl?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 03, 2006, 05:16:07 »
Lutek - wyjasnie ci jeszcze o co mi chodzilo bo chyba mnie nie zrozumiales

widzisz co sie dzieje na forum, widzisz jaki okres przechodzi PDAclub, osobiscie spedzam na forum dziennie od 3-6 godzin czytajac watki - zwykle jest to w godzinach nocnych by o 6 rano wstac do pracy - czasami starcza mi czasu jedynie na sprawdzenie watkow bez odpowiedzi bo tym ludziom tez trzeba jakos pomoc (nie uwazam sie za zadne guru ale czasami uda mi sie) - i jak ty piszesz taka odpowiedz to taki post juz czasem umyka mojej lub innej osoby uwadze - a mozna spokojnie pokazac pytajacemu co i gdzie

teraz kiedy Kuba ma niewiele czasu kazdy kto chce jakos pomoc jest mile widziany - nie jestesmy tu chyba po to zeby toczyc wojny - z mojej strony koniec tematu

jezeli inaczej mnie zrozumiales i poczules se urazony to przepraszam, ale wyraznie zaznaczylem, ze "nie mowie tego zlosliwie"

*

Offline Lutek

• 677
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 03, 2006, 09:01:47 »
lipciopda skoro napisałeś "z mojej strony koniec tematu" to i niech tak zostanie.