Witam panowie...
Czytajac ten post przypomniala mi sie jedna z aukcji allegro ale teraz sie zawachalem bo mowicie, ze nie da sie klonowac nowych simow, wiec zrobienie duplikatu jest nie mozliwe hmm...
No ale i tak wam powiem :P
Aukcja polegala na 10w1, tzn. koles sprzedawal adapter do podpieca do pecka, pod coma bodajze, mniejsza z tym... adapter ten mial taki gadzet, ze wsadzalo sie do niego kolejno karty sim, ktore on zczytywal po czym zapamietywal je sobie... tak zgrac mozna bylo do 10 kart sim... potem na sam koniec wkladalo sie do niego jedna nowa karte sim i wgrywalo sie do niej wczesniej zgrane simy [: prawda, ze piekne [:
Osobiscie nie sprawdzalem bo kosztowalo to troche nie pamietam ile... ale za przeproszeniem to zfrajerowalem sie jak kolega kerim36 i kupowalem na allegro dual sim z wycinaniem, niestety nie dzialal on w mojej wtedy motoroli a925 (moj pierwszy palmfon :P) no i tak zostalem do dzis z simem zapasowym, w ktorego wklejony jest chip z wycietej wczesniej karty... a duplikatu mi nie moga zrobic, bo w moim zakichanym miescie nie ma salone orange, ale sklepy firmowe czy cos :P a nie chce mi sie jechac 50km dla karty sim :D
Nom to wsio - mozecie popaczec na allegro za tym produktem o ktorym mowie ale nie obiecuje, ze sa jeszcze i dzialaja :D :P
Pozdrowka
KLIFord