Czy uda sie go jeszcze ozywic

• 10 Odpowiedzi
  • 627 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« dnia: Wrzesień 19, 2006, 17:20:41 »
Wlasnie kolega go uwalil. Wgrywal rom na niestabilnym kompie, w czasie wgrywania zobaczyl tablice smierci na kompie i reset. Teraz wyglada tak. mimo ze wgrywam rom przez botloadera i pokazuje ze sie wgralo 100 nie wstaje.
To co widac to wszystko dalej nie idzie
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 19, 2006, 17:22:15 »
Wlasnie sciagam ten rom 1.3.1.15 moze bedzie lepiej
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 19, 2006, 18:10:05 »
udalo sie romem 1.3.1.15. postawiony na nogi

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 19, 2006, 18:30:01 »
A wiec tak uwalil sie znowu czyli drugi raz dlatego ze wgrywalem ten rom RUU_Wizard_OrangePL_2220101_PLK_222010101_022511_NOCID mimo ze pisze nocid to go nie wgramy bez sciagania cida. teraz wiem dlaczego duzo nowych uzytkownikow pisze ze uwalil sie wizard i niby wgrywali oryginalny rom. a wiekszosc odpowiada im nie czytales

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 19, 2006, 20:09:45 »
a czy przypadkiem "NOCID" w nazwie romu nie oznacza że rom jest bez CIDA, czyli ten ROM nie zakłada CIDA? -> czyli w przyszlosci zmieniając ten rom na inny nie trzeba ściągać CIDA?
Ja to raczej tak rozumiem.
I to oczywiscie nie zmienia faktu ze wgrywając ten czy jakikolwiek inny rom, mając uprzednie ROM z CIDEM, trzeba go zdjąć.

*

Offline Microsoft Warrior

• 310
  • Sprzęt: HTC BRAVO 2.1
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 19, 2006, 20:10:47 »
Cytat: "romulus"
A wiec tak uwalil sie znowu czyli drugi raz dlatego ze wgrywalem ten rom RUU_Wizard_OrangePL_2220101_PLK_222010101_022511_NOCID mimo ze pisze nocid to go nie wgramy bez sciagania cida. teraz wiem dlaczego duzo nowych uzytkownikow pisze ze uwalil sie wizard i niby wgrywali oryginalny rom. a wiekszosc odpowiada im nie czytales

Dokładnie. A swoją drogą przeskok z 1.3.1.15 na 2.22.01 jest dla wizzarda niemożliwy. Pomiedzy tymi romami musi byc wersja 1.8.... z ipl i spl 2.26

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 19, 2006, 20:14:52 »
grzegorz.pow Tak ale zawsze pisanoe ze jak wkladasz orange na orange to nie trzeba cida sciagac.
Wirex Zgadza sie ciekawe dlaczego. wyszlo ze rom dzisiaj wgrywalem 4 razy i sciagalem cida.
CIEKAWE czy wiza mozna tak uwalic zeby nie wstal?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 19, 2006, 20:57:34 »
Wirex chodzi o wypadek gdy nie sciagamy cida bo bez to przechodzi normalne do 2.22

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 19, 2006, 21:38:00 »
may kolego zastanowiles sie kiedys dlaczego nikt nie szuka?
W tej wyszukiwarce po wpisaniu frazy ROM ORANGE i zaznaczeniu PPC phone Znaleziono 1426 wyników.  :)

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 19, 2006, 21:54:16 »
Następny kolega „jak byś”, „szukał”, od jakiegoś czasu zaczynam się zastanawiać czy polowa członków tego forum ma tak ubogi zasób slow który sprowadza się do w/w. Nie wiem czy próbujecie być sprytni, czy udajecie wszystko wiedzących, jak przychodzi pytanie to nie ma komu odpowiedzieć bo wychodzi poza zasób Waszej wiedzy. Może odpowiesz na pytanie na które nie dostałem odpowiedzi.
Jak zmapować kartę w pokecie? Zamiast pisać „jak byś”

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 19, 2006, 22:54:13 »
Nie rozumiem czemu znow sie czepiasz Romulus, dla Ciebie kazdy pisze tylko odpwiedz w formie szukaj, a ja widze Twoje watki, gdzie zamiast edytowac swoje posty sam ze soba prowadzisz dialog. Moze zacznij uswiadamianie od siebie i popatrz na to co Ty robisz, Takie OT, ale troche mam juz dosyc krytyki innych, a nie dostrzegania swojego postepowania. To, ze masz ponad 700 postow i w ten sposob wlasnie je nabijasz nie czyni z Ciebie guru na forum, przynajmniej nie dla mnie...
Inni odpowiadaja szukaj, bo jak to samo pytanie jest 100 raz i jest odpowiedz nawet na tej samej stronie co pytanie to krew czlowieka zalewa. Uprzedzajac Twoje pytanie, nie naprawiam swiata, ale zdaje sie, ze miedzy innymi do mnie tez pijesz...