Czy software kamery w HTC PM200,'gubi sie' przy SD 4GB?..

• 7 Odpowiedzi
  • 447 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 25, 2006, 20:30:42 »
Witam Clubowiczow  ;) Pytanie jakie jest,kazdy widzi.. Zapodalem do MDA Compact2(ze zmienionym romem na WWE Qteka)karte SD 4 gigusie,i jak odpalam kamerke i ustawiam zapis na karte,to mam komunikat,ze zapisze ZERO zdjec,bo ma zbyt malo pamieci! :surprised: A tak naprawde chyba ma za duzo,i sie biedactwo gubi..? Czy ktos wie dokladnie o co chodzi?? :( P.S.:Dodam,ze mam dowalony patch do softu kamery,na zwiekszenie czulosci przy slabym oswietleniu-ale z karta rsMMC 1GB dv wszystko biegalo gladziutko.. So wassup guys?.

*

Offline _TB_TB_

• 791
  • Sprzęt: Samsung SGH-i780 + 4GB microSDHC
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2006, 22:30:36 »
Byćmoże musisz podzilić kartę na paryucje - użyj WM5torage z nieaktywną opcją 'Removable Class', podziel z PCta na partycje po 2GB :)

*

Offline loligo

• 694
  • Sprzęt: Motorola Milestone
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 25, 2006, 23:11:53 »
Skad wziales Rom Qteka do Charmera ??

Yo..
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 26, 2006, 20:32:47 »
TB TB,dzieki za podpowiedz! Dziwie sie,ze sam na to nie wpadlem..  ;) Na razie nie mam dostepu do PC,ale bardzo wkrotce sprobuje to zrobic. Zdebrandowany rom WWE zassalem z xda-developers.com,sam zmodyfikowalem dodatkowo splash-screena na Qteka,no i nie wgralem 'badziewi' T-Mobile(Ery) z ExtRomu  :P

*

Offline loligo

• 694
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 26, 2006, 20:50:24 »
Heh, masz tylko splash screen z QTeka, no bo bylo by to dziwne bo Qtek nie ma w swojej ofercie Charmera :P

Czy nie najlepszy jest rom niebrandowany?(Moze nie zawsze..)
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 27, 2006, 19:15:59 »
ROM mam WWE wersja jakas tam.. Chcialem sie tylko pozbyc brandu Ery.. Wlasciwie byl to jedyny dostepny ROM WWE do Charmera.. A czy ROM Qteka ma cos takiego niesamowitego "w sobie"?..

*

Offline loligo

• 694
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 27, 2006, 19:28:01 »
Nie wiem czy ma cos niesamowitego bo nie istnieje :P

Ale jakim programem zrobic partycje na karcie SD??
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 28, 2006, 12:10:06 »
Witam ponownie. Myslalem,ze wszystko pojdzie gladko,ale niestety to..kompy-a tu nic gladko nie idzie,zazwyczaj!.. Wiec problem mam taki:czym zrobic partycje na karcie pamieci?? Zainstalowalem WM5toreage'a;po podlaczeniu MDA z karta jest ona widoczna,jako kolejny dysk,ale Partition Magic nie widzi w ogole tego dysku,a Partition Manager pokazuje,ze jest tam bledny system plikow(nic podobnego-mam FATa 32)i jedyna dostepna opcja to usuniecie partycji(oprocz opcji sprawdzania powierzchni dysku ;-),i zmiany jej ID). Wiec ktos wie co i jak dalej z tym "bonusem"?? :mysli: