Ciche dzwonki + blokada klawiszy na HP h6315

• 4 Odpowiedzi
  • 460 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 24, 2005, 09:49:35 »
Witam.
Od wczoraj używam HP h6315. Urządzenie bardzo mi się podoba jako PDA, działa bardzo dobrze z automapą i GPSem na bluetooth. Jednak jako telefon GSM... hmmm... mam pewne zastrzeżenia.
Czy ktoś z Użytkowników takiego lub podobnego sprzętu zetknął się z sytuacją, gdy wyłączony aparat (na czuwaniu) po nadejściu smsa i uaktywnieniu klawiszy sprzętowych sam zadzwonił na ostatnio wybierany numer? Po prostu – w kieszeni płaszcza niechcąco nacisnął mi się jakiś klawisz i wybrał numer. Czy jest możliwość spowodowania, aby pomimo nadejścia smsa nie aktywowały się klawisze sprzętowe?
Drugi mój problem – bardzo ciche dzwonki. Na razie nie mam pomysłu jak spowodować, abym słyszał dzwoniący telefon podczas jazdy samochodem, dobrze ze jest bateria wibrująca.
Przepraszam, jeśli przegapiłem podobny wątek na forum.
Poza tymi niedogodnościami telefon – super. Na ten moment jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów i uprzejmie proszę o podpowiedź w powyższych kwestiach.
Artur

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 25, 2005, 22:36:05 »
Menu Start -> Settings -> Buttons -> ostatnia zakladka, postaw ptaszki przy wszystkich opcjach i wylacz PDA. Wlacz go ponownie i zobaczysz co sie zmienilo.

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 29, 2005, 19:36:31 »
Niestety nawet przy zablokowaniu wszystkich przycisków (h6340) jak nadejdzie SMS, otworzy się powiadomienie lub przypomnienie o terminie to przyciski się uaktywniają  :( i PDA potrafi sam zadzwonić.

I niestety jak na razie chyba na to nie ma rady :(:(
Polecam Regulamin forum !!

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 29, 2005, 22:20:25 »