przesiadka z symbiana

• 5 Odpowiedzi
  • 606 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

przesiadka z symbiana
« dnia: Wrzesień 13, 2007, 18:29:25 »
Jestem w trakcie sprzedazy Nokii E65. Przymierzam sie do kupna MDA Compact. Czy to dobry wybor? Dlacego MDA Compact ma dwa razu szybszy procesor od MDA Compact II? Jaka jest jeszcze istotna miedzy nimi roznica?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: przesiadka z symbiana
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2007, 18:52:21 »
Przede wszystkim Systemem co ma duze znaczenie. Jezeli nie zamierzasz grac to na procesor nie zwracalbym uwagi.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2007, 18:59:05 »
to znaczy co? MDA 2 ma nowszy/lepszy system? A mozna w starszym telefonie zainstalowac nowszy system? Napisz cos wiecej o tym.
to ktory jest lepszy?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2007, 19:01:10 wysłana przez mspider86 »

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2007, 20:34:36 »
Na dzien dzisiejszy lepiej brac z WM5. Poczytaj dzial zakupy tam takie dylematy sa co chwila i sa dokladnie opisane. Nie ma sensu tego tu powtarzac po raz kolejny :)
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline cardax

• 303
  • Made in Japan
    • Reklama
  • Sprzęt: Jornada 720,Jornada 728,Htc Hero,Ipaq 914c,Sony U3
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 13, 2007, 20:59:14 »
Na dzien dzisiejszy lepiej brac z WM5. Poczytaj dzial zakupy tam takie dylematy sa co chwila i sa dokladnie opisane. Nie ma sensu tego tu powtarzac po raz kolejny :)

Przesiadłem się sprżętowo na Wm6 i na razie żadna z aplikacji nie nie popłakała się z powodu Wm6 które chodziły wczesniej na Wm5
Mda Pro które miałem na Wm5 chodziło strasznie wolno Htc Touch i jego Rom na Wm6 chodzi jak burza.
Myslę ze problem w romach to problem do rozpatrzenia. Oraz problem w zestawieniu Procek/Ekran Vga Procek/Ekran Qvga.
I na to trzeba też zwrócić uwagę.
Urzadzenie urządzeniu nierówne trzeba czytać :)
Htc Hero.Star Track ,Diamond,HTC TOUCH,HP914c
jaq3,dell Axim,Casiopeia,Ethen Obecnie mój kochany Imate 9502
Es400 Blackberry 9900 Android dla androidów :)

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 13, 2007, 21:52:49 »
Jestem w trakcie sprzedazy Nokii E65. Przymierzam sie do kupna MDA Compact. Czy to dobry wybor? Dlacego MDA Compact ma dwa razu szybszy procesor od MDA Compact II? Jaka jest jeszcze istotna miedzy nimi roznica?

Zależy do czego jest Ci potrzebny , jeśli do multimediów to bierz śmiało , divxy chodzą bez zacięć i bez konwertowania.
Do magicana nie da rady wgrać WM5
Compact ma szybki procesor ale do energooszczędnych on nie należy w przeciwności do tego z compacta II , który z kolei kuleje przy multimediach.