activesync - kontakty problem

• 3 Odpowiedzi
  • 1159 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

activesync - kontakty problem
« dnia: Styczeń 11, 2009, 20:32:38 »
W telefonie miałem zapisane wiele waznych kontaktów razem z adresami dla automapy. Dzisiaj pierwszy raz na nowym komputerze zainstalowałem activesync, podłaczyłem telefon, wyskoczyło mi okienko blablabla, potem trzeba było wybrać profil(?!) do synchronizacji, zdziwiłem się bo były dwa(nigdy predzej nie był tutaj instalowany activesync i telefon również nigdy nie był podłączony), jeden skasowałem, drugi zaznaczyłem, nastepnie wyskoczyło mi "cos tam" utworzyć nowy pamietam nazwe"kompter 2 z systemem windows ....", dalej było fajnie telefon sie z synchornizował połączyłem  się z miplo, sciagnełem nowe poi, uruchamiam automape ładuja sie nowe pliki poi, automapa działa, wyłaczam automape, zaglądam w kontakty i ku****** nic nie zostało.

Pamietam jeszcze jak instalowałem activesync'a to trzeba było zaznaczyć co ma byc synchronizowane, i wszystko było odznaczone, ale kilka było na szaro zaznaczone.

Jak teraz odzyskac te kontakty ?? prosiłbym o szybkie odpowiedzi bo sytuacja moja jest w tej chwili conajmniej beznadziejna

*

Dżeju

Odp: activesync - kontakty problem
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 11, 2009, 20:37:38 »
Sprawdź na PC czy nie masz kontaktów, jeśli nie, to kiepska sprawa. Jak nie masz żadnej kopii danych z PDA, to raczej nie do odzyskania.

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 11, 2009, 22:16:32 »
Na wczesniejszym komputerze nie masz kontaktów w outlooku? bo jak pokazalo drugi momputer to musiales gdzies chyba podlaczac?
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 12, 2009, 11:13:53 »
Jezeli nie masz nigdzie kopii kontaktow to ich juz nie odzyskach.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.