2 spisy kontaktów ?

• 3 Odpowiedzi
  • 570 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

2 spisy kontaktów ?
« dnia: Sierpień 25, 2008, 19:55:56 »
Hej!
Miałem 2 telefony (sluzbowy i prywatny), teraz został mi sie jeden. Chce przegrac "kontakty" z jednego do drugiego telefonu, ale tak by ich nie wymieszac!
Jak to zrobić by np. normalnie byly wyswietlane kontakty sluzbowe, a gdy potrzebuje to "otwieram" druga wersje spisu z kontaktami prywatnymi - (które normalnie nie sa wyswietlane).
Czy mozna to zrobic np. jakims filtrowaniem? a moze innym programem?
Chodzi tez o funkcjonalnosc - by nie byl to spis np.w wordzie :) ale pelnosprawny spis danych kontaktow.
Michal

P.S.
Na PC w outlooku mozna wybrac z jakiego spisu ksiazki chce sie skozystac i dopiero te kontakty sa wyswietlane - a jak to zrobic w WM?

*

Offline wikrap1

• 1162
    • www.mtbrowery.pl.tl
  • Sprzęt: atari portfolio/wizard /g900/Nokia e51
Odp: 2 spisy kontaktów ?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 25, 2008, 21:33:01 »
eee może
1. wrzuć jedne  kontakty na sima inne w pamieć PDA i w contacs masz wszystkie a w sim managerze jedną z grup
2.w contacs>menu>view by jest opcja company w każdym kontakcie musiałbyś wpisać  konkretne company. Dużo ich jest? jeśli tak to współczuję :grin:

*

Offline tjach

• *
  • 75
  • Sprzęt: Samsung i780
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2008, 23:40:44 »
Ja mam ludzi podzielonych na kategorie. Wgrałem wszystko na raz, a potem ręcznie pododawałem ich do konkretnej. Robi się to w miare szybko, ale błagam - przećwicz zanim zrobisz to dla całości.
JID: tomasz.jach@jabster.pl

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2008, 12:49:28 »
Na karte SIM odpada...za duzo danych przy kontaktach.
"Wyswietl wg." - to tylko sortowanie.
Jest jeszcze filtracja po kategoriach - ale wszystko musze wrzucic w jeden worek i do tego te z "telefonu2" miec przypisane do jednej konkretnej kategorii.
A czy nie ma pod WM programu do zarzadzania i pracy z kontaktami?