Witam,
Od 2 tygodni cieszę się z Treo 750v, jak do tej pory byłem zachwycony, nawet bateria trzymająca 2 dni mnie zadowalała.
No właśnie, ale pojawiło się ALE, od 3 dni ludzie do których wysyłam smsy piszą, z zapytaniem co się dzije, że otrzymują wciąż te same smsy.
Z moich obserwacji wynika, że gdy wyczyszczę skrzynki odbiorcze i nadawcze i wyślę do osoby nr 1 i nr 2 smsa (z rana np). To przy wysyłaniu smsa do osoby nr 3 (np wieczorem) telefon automatycznie sam ponawia smsy wysłane do osoby nr 1 i nr 2.
Tak dzieje się za każdym razem, zastanawiam się czy wina to ROM czy telefon.
Może ktoś spotkał się z tym problemem?
Przyznam, że liczę na pomoc Miłosza ale każdego kto coś wie proszę o pomoc.
Aha dodam, że używam WM 6 eng (ce os 5.2.1239 build 17746.0.2.4) oryginał (chyba) do vadofone.
Zastanawiam się czy WM 6.1 będzie rozwiazaniem.
Pozdrawiam
No i jestem już po lekturze całego xda-developers na temat Treo i nic.
Google też mi chyba pomóc nie chce.
Widzę, że nie bardzo chcecie pomóc.
Zmieniłem rom na 6.1 WWE_STD i problem występuje nadal.
Wczoraj odpowiedziałem na smsa od koleżanki i dziś mówiła mi że dostała tę odpowiedź jeszcze 3 razy, czyli tyle razy ile wysyłałem smsa do innych ludzi.
Mam kilka programów SPB typu Phone Suite, Pocket Plus i Weather, może to one mi mieszają w telefonie. Spróbuje je wyłączyć i zobacze co się będzie działo.
Liczę na jakiekolwiek sygnały z Waszej strony, napiszcie czy zdarzyła się Wam taka sytuacja, a może nawet o tym nie wiecie i bije po rachunku.
Pozdro