Witam,
Jestem obecnie użytkownikiem programu VmBtDial, dzięki któremu mogę wykonywać połączenia z NOKI za pośrednictwem PDA (na pda wybieram nokia dzwoni i przekazuje rozmowę przez BT to pda, następnie nawijam przez zestaw słuchawkowy przez moje PDA).
Niestety aplikacja ta nie spełnia moich oczekiwań, może któryś z forumowiczów jest w stanie polecić mi aplikację, dzięki której połączę ze sobą dwa PDA (z dwiema kartami SIM). Jak by to miało wyglądać?: Mamy jedno PDA na którym np. odpalona jest AUTOMAPA, ktoś dzwoni na ten numer, a on z automatu przekazuje połączenie poprzez BT na drugiego PDA (wyświetla się kto dzwoni i odbieram rozmowę lub nie za pomocą zestawu słuchawkowego lub czytam SMSa WSZYSTKO JUŻ NA DRUGIM PDA). Chciałbym też mieć możliwość wykonania połączenia z pierwszego PDA, ale numer chcę wybrać z drugiego oraz z niego prowadzić rozmowę.
Mogę też wspomnieć o tym, iż jak by wszystko było dodatkowo sterowane głosem (z obsługą zestawu słuchawkowego) to taki program był by moim ideałem, ale zapewne są to tyko marzenia…
BTW: może pojawił się jakiś netmonitor na WIZARDA lub UNIVERSALA z możliwością blokowania się celkach ?
Z góry dziękuje za pomoc
Oraz jeżeli zdublowałem jakiegoś posta to z góry przepraszam,
Pozdrawiam,
Baders