Już mam MDA II...
Mam rozumieć, że karta jest OK?
A wina raczej po stronie telefonu?
Trudno mi powiedziec... nie pamietam czy byly podobne problemy z MDA II
Jeśli mogę skorzystać z okazji mogę na większą wymienić w tym aparacie, czy problemy mogą się pojawiać, że jest większa.
W MDA I miałem 256 Mb i było ok.
Nie ma ograniczen w wielkosci kart pamieci. Kazda powinna dobrze dzialac. Moze po prostu miales pecha i cos sie posypalo, albo przepelniles karte (bylo malo miejsca a Ty probowales wgrac plik wiekszy niz pojemnosc wolnej przestrzeni), albo zrobiles soft reset gdy palmtop cos zapisywal na karcie (np. palmtop zawiesil sie w czasie przeprowadzania operacji na karcie).
[Dodano: 2005-10-25 14:16:55]
U mnie jest tak że danych po prostu nie ma, nie widzi ich ani MDA ani czytnik, MDA używam około roku i pierwszy raz mi się coś takiego stało.
Jedynym sposobem na odzyskanie danych jest użycie specjalnych programów do tego celu. Jednak pofragmentowane pliki są uszkodzone (chyba oczywiste). Od dwóch dni mam spokój no ale teraz to raczej nie zaufam tej karcie
Przyczyn szukamy dalej...
WM2003 final MDA1
WM2003 final w MDA 1 slynie z kasowania kart pamieci. Nie znajdziesz konkretnej przyczyny... ani rozwiazania innego jak zmiana systemu np. na WM 2003 SE lub zablokowanie karty przelacznikiem - nie bedziesz mogl nic na niej zapisac, ale nie bedzie sie tez kasowac.